Behanger nodig in Lanaken? – Voor al uw behangwerken.

De behangers uit ons netwerk behangen met alle plezier uw woonkamer, slaapkamer of inkomhal. Expert in allerlei soorten behangpapier.

behanger Lanaken
Vraag gratis offertes aan

Het is binnen 1 minuut geregeld!

Behanger Lanaken

Wilt u de woon- of slaapkamer een nieuwe sfeer geven, en hebt u maar een beperkt budget? Met behulp van een nieuwe laag behang zorgt u gemakkelijk voor een hele sfeerverandering. Het aanbrengen van behangpapier kan zeer lastig zijn. Wij werken daarom samen met een groot aantal behangwerken experts uit Lanaken. Elke vakman in behangwerken uit ons netwerk neemt u het aanbrengen van behang graag uit handen. Via het offerteformulier vraagt u eenvoudig meerdere offertes aan bij behangwerken professionals uit de regio. Vergelijk deze offertes (maximaal vijf) op basis van prijs en aanbod, en kies voor de behanger uit Lanaken die bij u past!

Wat kost een behanger?

De kosten voor de inzet van een behangwerken expert hangen af van een groot aantal factoren. Zo worden de kosten ten eerste bepaald door de mate van voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn. Moeten wij oud glasvezelbehang verwijderen? Of is het nodig de wand te egaliseren? Dan zullen de kosten stijgen. Daarnaast is het materiaal dat de behanger moet gebruik van invloed op de prijs. Sommige soorten fotobehang kennen bijvoorbeeld hogere prijzen dan standaard vliesbehang met een papieren toplaag. Vraag voor een overzicht van de kosten daarom altijd een aantal offertes aan bij behangwerken professionals uit de regio.

Soorten behangpapier

Hebt u besloten om de woonkamer, gang of inkomhal te behangen? Dan is het tijd om een keuze te maken uit het ruime assortiment aan behangpapier dat bij een behangwerken expert verkrijgbaar is. Binnen de behangwerken bestaan er tientallen soorten behangpapier die allen hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo bestelt u bij ons eenvoudig vliesbehang, fotobehang en glasvezelbehang, in vele designs en kleuren. Voor welke soort behangpapier u het beste kunt kiezen is afhankelijk van de eigenschappen die het behang moet hebben. Dient het vochtbestendig te zijn? Of wilt u er vlekken vanaf kunnen poetsen? Dan bestaan er bijvoorbeeld maar een aantal geschikte oplossingen.

behangwerken Lanaken

Vliesbehang

behangen
De behangsoort die onze behangwerken experts uit Lanaken het meeste plaatsen is vliesbehang. Vliesbehang bestaat uit een onderlaag, en daaroverheen een papieren of vinyl bovenlaag. Het vliesbehang is gemakkelijk over een oudere behanglaag aan te brengen. Vliesbehang wordt daarom ook wel snelbehang genoemd. Een volgend voordeel van vliesbehang is dat het ook weer gemakkelijk van de muur te verwijderen is, en het niet gauw scheurt. Kiest u om zelf het behangwerk uit te voeren zonder hulp? Dan is vliesbehang ideaal.

Fotobehang

behanger Lanaken
Fotobehang is tegenwoordig steeds populairder. Het fotobehang is zowel in een vlies- als papiervariant verkrijgbaar, tegen aantrekkelijke prijzen. Bij vrijwel elke bouwmarkt in Lanaken koopt u dergelijk fotobehang in standaard afbeeldingen, maar bij een speciaalzaak is het vaak mogelijk om uw eigen foto tot behang te laten maken. De kosten hiervoor vallen wel iets hoger uit dan voor het standaard fotobehang. Houd er wel rekening mee dat niet elke foto genoeg kwaliteit heeft om in zulke proporties vergroot te worden.

Retro behang

retro behang
In de jaren zestig en zeventig was er veel behang met grote patronen en felle kleuren in omloop. Een dergelijke retro stijl werd lange tijd verafschuwd, m aar momenteel plaatsen onze behangwerken professional dit steeds vaker bij woningen in Lanaken. Wie kiest voor het behangen van de woonkamer of slaapkamer in een retro design, moet er rekening mee houden dat de rest van het interieur niet te druk kan zijn. Op deze manier vormt het retro design een mooie blikvanger in de ruimte.

Glasvezelbehang

behangpapier
Een andere soort behangpapier waar wij u graag verder over informeren is glasvezelbehang, ook wel glasweefselbehang genoemd. Het glasvezelbehang vormt een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een vochtbestendige behangsoort. Een behanger uit Lanaken zal deze dan ook altijd adviseren dit toe te passen in de badkamer of keuken. Het nadeel van glasvezelbehang is dat dit soms irritatie geeft bij de ogen of luchtwegen tijdens de plaatsing. Wij raden daarom aan altijd een behanger voor deze klus in te schakelen.

Barok behang

barok behang
Wist u dat het mogelijk is om uw inkomhal, gang of living te bekleden met een barokbehang? De term barok komt van de kunst- en literatuurperiode tussen 1575 en 1750, waarin men gebruik maakte van grafische patronen, en rijke kleuren. Een wand of schouw bekleed met een barokbehang vormt gegarandeerd een blikvanger in de ruimte. Bij dergelijk behangpapier, of deze nu is gemaakt van vliesbehang of fotobehang, is het zeer belangrijk dat u het patroon exact op de banen afstemt.

Vinyl behang

vinyl behangpapier
Onze behangwerken professionals uit Lanaken werken bovendien vaak met vinylbehang. De term vinylbehang is de term die men gebruikt voor het vliesbehang dat een vinyl toplaag heeft. Het vinyl is uitermate geschikt voor het bedekken van de wanden in de keuken en badkamer. Dit komt doordat vinyl goed bestand is tegen vocht, en relatief eenvoudig te reinigen is. Dit betekent eveneens dat de kosten voor vinylbehang iets hoger uitvallen dan andere behangsoorten. Een behanger informeert u graag over de prijzen.

behangwerken

Iedere kamer een eigen karakter

Het grote voordeel van behang ten opzichte van verf en pleisterwerk is dat het een heel eigen stijl en sfeer aan elke kamer zal geven. Creëert bijvoorbeeld een frisse en luchtige stijl met behulp van een lichte kleur behang, of kies voor een blikvanger met behulp van een barok behangetje. Het is afhankelijk van uw exacte wensen en budget welk karakter u aan de kamers meegeeft. Wilt u de woonkamer of slaapkamer renoveren en hebt u inspiratie nodig? Bij vrijwel elke behangwerken specialist uit Lanaken liggen een groot aantal boeken met ideeën en tips voor stijl. Vraag desgewenst een behanger om advies.

Inkomhal & gang behangen

inkomhal en gang behangen Lanaken
De inkomhal en gang vormen van het huis de eerste aanblik die mensen krijgen. De meeste van onze klanten besteden echter veel aandacht aan de woon- en slaapkamer, maar weinig tot geen aan de inkomhal en gang. Hebt u maar een kleine gang? Kies hier dan voor een lichte kleur, eventueel met een eenvoudige lambrisering. Dit biedt een klassieke aanblik, en zal de ruimte optisch vergroten. De kosten voor het behangwerk in de inkomhal en gang zijn vrij laag, door de kleinere afmetingen.

Woonkamer behangen

woonkamer behangen Lanaken
Hebt u altijd de wanden van de woonkamer afgewerkt met verf, en wilt u wel eens wat anders? Overweeg dan om de woonkamer te behangen. Er bestaan vele elegante behangpatronen die ervoor zorgen dat het karakter van uw living geheel verandert, zonder dat u hiervoor veel moeite hoeft te doen. Omdat het renoveren van de woonkamer veel tijd in beslag neemt, is het mogelijk om hiervoor de hulp van een behanger uit ons netwerk in te roepen, deze heeft de klus spoedig afgerond.

Slaapkamers behangen

slaapkamers behangen
De slaapkamer is een ruimte waar u tot rust wilt komen. De meeste mensen kiezen daarom voor een warm en egaal kleurenschema. Met behulp van een behangstrook is het mogelijk om ook elke slaapkamer een geheel eigen karakter mee te geven. Een andere optie is om de bovenste helft van een wand te verven, en de onderste helft te behangen. Hierdoor creëert u een speelse oplossing en een geheel unieke slaapkamer voor elk gezinslid. Het aanpakken van een halve wand scheelt eveneens in kosten.

Babykamer behangen

babykamer behangen Lanaken
Wanneer u binnenkort een kind krijgt, dan zult u vele zaken moeten voorbereiden. Eén daarvan is het aankleden van de kinderkamer. Bij vrijwel elke behangwerken expert uit Lanaken kunt u kiezen uit vele patronen voor het behangpapier van de babykamer. Het is een optie om voor een neutrale variant te kiezen, of juist helemaal in de babykleur. Onze behangers raden wel aan om een patroontje altijd te combineren met een egale wand. Op deze manier voorkomt u dat de babykamer te druk wordt.

Keuken behangen

keuken behang
In de keuken is het tevens een mogelijkheid om de wanden van een behanglaag te voorzien. Hierbij is het wel zaak dat u kiest voor behang dat tegen vocht bestand is. Wij raden daarom aan te kiezen voor glasvezel- of vliesbehang met een vinyl toplaag. Deze behangsoorten zijn op eenvoudige wijze te reinigen en zullen niet direct beschadigd raken wanneer er water op komt. Hebt u liever fotobehang? Laat een behanger dan een speciale coating aanbrengen om vochtproblemen te voorkomen.

Badkamer behangen

badkamer behang
Een laatste kamer in huis die u zou kunnen behangen is de badkamer. Evenals de keuken is het bij de badkamer van belang om te kiezen voor waterbestendig behangpapier. Daarnaast is het natuurlijk noodzakelijk om de wanden in de douche en in direct contact met water altijd te verven of van tegels te voorzien. Geen enkele behangsoort is in die mate waterbestendig. Vraag desgewenst één van onze behangwerken professionals uit Lanaken om tips. Zo verkeert uw badkamer spoedig weer in optimale staat.

Zelf behangen

Wie zelf de woonruimte gaat behangen, zal aanzienlijk besparen op de kosten. Het is dan echter wel noodzakelijk dat u nauwkeurig te werk gaat. Om het behangwerk enigszins te vergemakkelijk heeft een behanger uit ons netwerk in Lanaken een kort stappenplan met een aantal tips voor u opgesteld. Met deze tips geniet u binnen korte tijd van een heerlijk gerenoveerde woning.

1. Start met het voorbereiden van de ondergrond. Verwijder gaten en verdikkingen.
2. Knip de banen op maat, neem hiervoor zes centimeter extra
3. Nummer de banen als u een patroon moet creëren.
4. Meng de lijm tot een glad mengsel.
5. Breng de lijm op de helft van de eerste baan aan, en vouw deze helft dubbel.
6. Smeer vervolgens de tweede helft in met lijm, en vouw ook deze op.
7. Daarna dient u drie banen op dezelfde wijze te behandelen.
8. Hierna is de lijm op de eerste baan voldoende gedroogd voor het plakken.
9. Om volledig recht te plakken, is het verstandig te werken met een loodlijn.
10. Met een speciale behangstrijker, of een borstel veegt u luchtbellen uit de baan.
11. Als u alle vier de banen hebt aangebracht, dan is het tijd om weer vier banen van lijm te voorzien, en de stappen te herhalen.
12. Is een baan niet recht? Herplak deze dan direct, wacht u te lang? Dan is de kans op scheuren en lijmresten groot.

behangen tips

Voorbereiding

Wie ervoor gekozen heeft om de inkomhal, gang of woonkamer te behangen, moet de voorbereidingen starten met het berekenen van de hoeveelheid behang die nodig is. Zeker wanneer u een bepaald patroon heeft gekozen wilt u niet te weinig materiaal bestellen. Neem altijd een meter extra in de lengte om een te kort aan behangpapier te voorkomen. Wilt u zeker weten dat u geen halve banen hoeft te maken, kijk dan goed naar de lengte op één rol behang. Naast het behang dient u tevens de benodigde behanglijm en primer te voorbereiding van de ondergrond te kiezen. Deze verkoopt men in vrijwel elke bouwmarkt in Lanaken.

behangbedrijf

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het renoveren van de inkomhal met behulp van een barokbehang? Hebt u vragen over het prijsverschil tussen een vlies- en glasvezelbehang? Of bent u benieuwd naar de kosten voor de inzet van een behanger? Dan zit u bij ons op de goede plek. Geef via het contactformulier aan waar u exact naar op zoek bent, en wat u maximale budget is. Wij zullen u dan tips geven, of u voorzien van meerdere (maximaal vijf) vrijblijvende offertes. Het is aan u om deze prijsopgaven met elkaar te vergelijken en een behanger te kiezen die aan uw wensen voldoet. Ook voor contact met een stukadoor of schilder kunt u bij ons terecht.

Behanger nodig in Lanaken? – Voor al uw behangwerken.

De behangers uit ons netwerk behangen met alle plezier uw woonkamer, slaapkamer of inkomhal. Expert in allerlei soorten behangpapier.

behanger Lanaken
Vraag gratis offertes aan

Het is binnen 1 minuut geregeld!

Behanger Lanaken

Wilt u de sfeer in uw woonkamer of slaapkamer aanpassen en kunt u hiervoor wel de hulp van een ervaren behanger gebruiken? Dan zit u bij ons netwerk van behangwerken experts goed. Wij werken samen met menig behanger uit Lanaken, die elk een ruime ervaring heeft binnen het vakgebied. Of het nu gaat om het ontwerpen van fotobehang, het aanbrengen van glasvezelbehang of het geven van tips over de beste manier voor het eigenhandig behangen van de inkomhal, onze behangwerken experts helpen u met alle plezier verder. Heeft u een vraag over de kosten of mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons Vraag gratis en vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier. Geef uw wensen aan en u ontvangt spoedig diverse offertes van specialisten uit Lanaken. Kies hieruit zelf de beste behanger.

Wat kost een behanger?

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Lanaken de vraag wat het kost om een behangwerken professional in te schakelen voor het behangwerk. Wij kunnen hier echter geen eenduidig antwoord op geven, omdat de kosten van meerdere factoren afhangen. Een belangrijke invloedsfactor is de staat van de wanden die wij van behang moeten voorzien. Daarnaast is ook de behangsoort die u kiest van invloed op de prijs. Fotobehang brengt bijvoorbeeld altijd hoge prijzen met zich mee. Het gemakkelijkst is om de aanbiedingen van verschillende behangwerken experts uit de regio met elkaar te vergelijken, en zo te kiezen voor de behangfirma die bij u past.

Soorten behangpapier

Er bestaat een groot aantal soorten behangpapier, waarmee onze behangwerken professionals uit Lanaken uw gang, inkomhal en andere kamers kunnen behangen. Het is afhankelijk van de eisen die u stelt aan het behangpapier voor welke variant u het beste kunt kiezen. Er bestaan bijvoorbeeld varianten die wel bestand zijn tegen water, terwijl andere helemaal geen waterbestendige eigenschappen hebben. Daarnaast vormen voor veel van onze klanten de kosten een belangrijke keuzefactor. Laat u daarom altijd goed door een behanger informeren over de kosten en opties voor behang bij u thuis. Met onze tips en tricks is kunt u bovendien aanzienlijk op de uiteindelijke prijzen besparen.

behangwerken in Lanaken

Vliesbehang

soorten behang
Eén van de meest gekozen soorten behangpapier is vliesbehang. Vliesbehang bestaat uit twee lagen: een onderlaag van vlies en een bovenlaag van papier of vinyl. Het grote voordeel van vliesbehang is dat dit heel eenvoudig te plaatsen is. U heeft hiervoor dan ook niet perse de hulp van een erkend behanger nodig. Een ander voordeel van vliesbehang is dat u dit in een later stadium eveneens gemakkelijk kan verwijderen. De andere term die wij voor vliesbehang gebruiken is daarom ook wel snelbehang.

Fotobehang

behanger
Een ander vorm van behangpapier die steeds populairder wordt bij onze klanten uit Lanaken is fotobehang. Fotobehang is bij menig bouwmarkt in verschillende standaardafbeeldingen verkrijgbaar, maar het is tevens een optie om uw eigen fotobehang te ontwerpen. Houd hierbij wel rekening met het feit dat hiervoor een hoge kwaliteit foto noodzakelijk is. Anders zal uw fotobehang niet scherp uitvallen. Een behangwerken expert geeft u graag tips om de kwaliteit van het fotobehang te optimaliseren. Bij eigen ontwerp moet u welk uitgaan van hogere kosten.

Retro behang

retro vliesbehang
In de vorige eeuw waren een tijdlang felle kleuren en drukke patronen zeer in trek bij particulieren, maar werden in de jaren daarna afgeschreven als te druk en kleurrijk. Behangpapier in retro patronen komt de laatste jaren echter steeds vaker terug bij kleine restaurants. Het is dan ook verkrijgbaar bij onze behangwerken specialisten uit Lanaken. Hoewel retro behangpapier een zeer goede blikvanger kan zijn voor in de woonkamer, is het zaak dit met mate toe te passen om een te drukke ruimte te voorkomen.

Glasvezelbehang

behangpapier
Een volgende behangsoort waar wij u graag meer informatie over willen geven is glasvezelbehang. Glasvezelbehang staat tevens bekend als glasweefselbehang. Het is een behangsoort die diverse voordelen met zich meebrengt. Zo is glasvezelbehang bijvoorbeeld erg sterk, en is het mogelijk hiermee scheuren in en oneffenheden in de muur weg te werken. Een behanger kan het glasvezelbehang bovendien over bestaand pleisterwerk aanbrengen. Het nadeel van glasvezelbehang is dat soms zorgt voor irritatie bij de ogen en luchtwegen. Draag dus beschermende kleding bij deze klus.

Barok behang

barok behang
Naast het retro behangpapier dat we steeds vaker terug zien, bestaat er ook zogeheten barok behangpapier. De barokperiode in de kunst en architectuur vond plaats tussen 1575 en 1750. Het was een periode waarin men veel gebruik maakte van grafische patronen en rijk gekleurde stoffen. Bij barokbehang moet u dan ook denken aan grote gouden en blauwe patronen, die herhaald terugkeren. Door de barokke stijl te combineren met moderne meubels creëert u een unieke stijl in uw woonkamer of gang.

Vinyl behang

vinyl behang
Een laatste behangsoort die valt onder de tips van onze behangwerken experts is vinylbehang. Wanneer u bij een behanger het begrip vinylbehang ziet staan, dan gaat het in vrijwel alle gevallen om vliesbehang met een toplaag van vinyl. Dergelijk vinylbehang is zeer geschikt voor het gebruik in de badkamer en keuken, omdat dit materiaal bestand is tegen water. De kosten voor vinylbehang vallen daarom wel iets hoger uit dan voor andere behangsoorten. Vraag bij onze behanger uit Lanaken eventueel enkele vrijblijvende offertes aan.

behangen

Iedere kamer een eigen karakter

Wie een woning of bedrijfspand in Lanaken wil renoveren, wil waarschijnlijk elke ruimte een ander karakter geven. Dit geldt niet alleen voor het verschil tussen een slaapkamer en woonkamer, ook kantoren kunnen door variaties in het behang een heel eigen karakter krijgen. In onderstaand overzicht vindt u een aantal ideeën en tips voor het creëren van diversiteit in al uw woonruimtes. Varieer bijvoorbeeld door behangpapier te combineren met verf, of door het aanbrengen van een speciale structuur of een behangstrook. Hebt u maar een beperkt budget voor de renovatie? Overleg dan even met een behangwerken professional over de kosten en mogelijkheden.

Inkomhal & gang behangen

inkomhal en gang behangen
Een inkomhal en gang zijn meestal maar heel smal, het is daarom zaak om deze ruimtes zo open en licht mogelijk te houden. Dit doet u door de plaatsing van een lichte kleur behang, of met behulp van de strategische plaatsing van spiegels. Wilt u een klassieke inkomhal en gang? Overweeg dan om met vliesbehang en een plint een soort lambrisering te creëren. Dit is niet heel ingewikkeld, maar geeft wel stijl en sfeer aan uw gang tegen relatief lage kosten. Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Doe dan een vrijblijvende offerteaanvraag.

Woonkamer behangen

woonkamer behangen
Het aanpakken van de woonkamer is een behangwerken klus waarvoor wij over het algemeen de hulp van een erkend behanger uit Lanaken aanraden. Dit komt doordat het veel tijd kost om alle wanden te bekleden met behang. Wilt u een geheel ander karakter aan uw woonkamer geven? Kijk dan eens naar de opties voor behangpatronen die als blikvanger kunnen dienen. Ondermeer retro- en barokbehang vormen hiervoor uitstekende keuzes. Combineer de blikvanger met rustig meubilair om de sfeer in de woonkamer rustig te houden.

Slaapkamers behangen

slaapkamer behangen Lanaken
Elke persoon heeft een eigen karakter, en deze individualiteit kan heel goed naar voren komen met behulp van de aankleding van de slaapkamer. Houdt één van uw kinderen bijvoorbeeld van de natuur? Kijk dan eens bij het fotobehang dat onze leveranciers uit Lanaken aanbieden. Heeft uw dochter al jarenlang een paardenwens? Er bestaan diverse behangpatronen en –stroken met paarden of symbolen daarvan. Door het behangwerk in elke slaapkamer naar de eigen stijl aan te passen, creëert u eenvoudig een hoog wooncomfort.

Babykamer behangen

babykamer behangen
Wie binnenkort ouders wordt, zal aan een groot aantal zaken moeten denken. Eén daarvan is de voorbereiding van de babykamer. Naast de aanschaf van het wiegje en aankleedtafel is het tevens van belang op tijd de muren te verven of van behang te voorzien. Voor babykamers bieden wij een grote diversiteit aan designs en kleuren aan. U hebt onder meer de keuze uit neutrale wolkjes en sterren, maar ook uit dieren, kinderprogramma karakters en verschillende planten. Kies eventueel voor een combinatie van verf en behangpapier.

Keuken behangen

keuken fotobehang
Naast de woonkamer en slaapkamer is het natuurlijk ook een optie om de keuken te renoveren. Het plaatsen van een behanglaag over de bestaande wanden is een goede oplossing om de keuken weer een frisse kleur te geven. Bij het behangen van de keuken hebt u echter maar een beperkte keuze uit de beschikbare behangsoorten. Dit komt doordat het behang bestand moet zijn tegen water. Zowel glasvezelbehang als vinylbehang vormen geschikte oplossingen. Houd wel rekening met iets hogere kosten voor dergelijke behangwerken.

Badkamer behangen

badkamer behangpapier
Een laatste woonruimte die u van een behangetje kunt voorzien is de badkamer. Evenals voor de keuken geldt hier dat het nodig is te kiezen voor een waterbestendige variant. Daarnaast adviseren onze behangwerken professionals dat het verstandig is om de wanden rondom de douchecabine enkel te verven of betegelen. De van de douche vrijstaande muren vormen een geschikte ondergrond voor behang. Wilt u voorkomen dat het vliesbehang snel weer loslaat? Schakel dan een erkend behanger uit Lanaken in voor het behangwerk.

Zelf behangen

Het behangen van muren die op de juiste wijze zijn voorbereid is niet heel ingewikkeld, mits u hiervoor maar voldoende tijd inruimt. Om de klus enigszins te vergemakkelijk heeft een behanger uit ons netwerk voor u een stappenplan ontwikkeld, met daarin tips en tricks voor het beste resultaat. Dankzij dit stappenplan geniet u snel van uw nieuw behangen muren.

1. Als u alle materialen heeft verzameld, is het verstandig ruimte te scheppen in de kamer.
2. Zet vervolgens een werktafel neer in het midden van de ruimte, en zet hier al het materiaal op.
3. Begin met het op maat knippen van de banen. Neem zes centimeter extra voor de boven- en onderzijde.
4. Nummer de banen als er sprake is van een terugkerend patroon.
5. Meng de lijm, en breng deze op de helft van de eerste baan aan.
6. Vouw het gelijmde gedeelte dubbel.
7. Herhaal het proces voor de andere helft.
8. Voorzie nog drie banen van lijm.
9. De lijm op de eerste baan is daarna voldoende gedroogd dat het blijft plakken.
10. Plaats een loodlijn aan de bovenzijde van de muur.
11. Breng daarna de eerste baan aan.
12. Met een behangstrijker of een borstel kunt u de luchtbellen uit het oppervlak verwijderen.

behanger kosten

Voorbereiding

Wie van plan is om zelf een deel van het behangwerk uit te voeren, moet zich goed voorbereiden. Het belangrijkste is het berekenen van de hoeveelheid materiaal die u nodig hebt. Wij adviseren om de lengte x de breedte te berekenen en hier voor de lengte een halve meter extra te rekenen. Zo weet u zeker dat u voldoende materiaal hebt. Bij patronen is het helemaal belangrijk dat u rekening houdt met de lengte. Kijk daarom altijd naar de lengte van één behangrol. Bestel bij de bouwmarkt in Lanaken eveneens de juiste behanglijm en primer ter voorbereiding van het muuroppervlak.

behangbedrijf

Vrijblijvend offertes aanvragen

Is het hoog tijd om de keuken, inkomhal of gang van een nieuw behangetje te voorzien, en kunt u hierbij wel de hulp van een behangwerken expert gebruiken? Dan zit u bij ons goed! Wij werken samen met een groot aantal behangers uit Lanaken en omstreken, die u allen met alle plezier ondersteunen bij het behangwerk. Wilt u weten wat de opties worden voor het aanpassen van uw woon- of slaapkamer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Geef hierop aan wat u wensen zijn, en wij sturen u spoedig meerdere vrijblijvende offertes (maximaal vijf) toe. Ook voor contact met een stukadoor of schilder kunt u bij ons terecht.