klantenbeoordelingen Coqual

Klantenbeoordelingen

Coqual heeft de beste behangers, schilders en stukadoors. Toch horen wij als Coqual graag horen hoe uw ervaring is hoe deze vakmannen het doen zodat we hierdoor ons bedrijf nog beter ontwikkelen.

Klanten over ons

Informatie op de website8,4
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes9,8
Beoordeling geleverde werk9,4
Gemiddelde beoordeling9,2

Wanneer u laatst gebruik heeft gemaakt van één van onze schilders, behangers of stukadoors, Heeft u een beoordeling over het werk wat deze vakmannen hebben geleverd? Graag zouden wij als Coqual een beoordeling van u willen ontvangen.

Beoordeel Coqual


Klanten over Coqual

Sierpleister nieuwbouwwoning

De nieuwbouwwoning is opgeleverd. Ik wilde graag sierpleister op de wanden. Ik was een beetje laat met het regelen van een stukadoor. Via deze site een aanvraag ingediend. Gelukkig was er een bedrijf dat een gat in de agenda had. Het ziet er top uit!
Marleen PintensHarelbekeBeoordeling: 8,9

Pleisterwerk 5 kamers

Een 5-tal kamers diende voorzien te worden van pleisterwerk. Totaal rond de 250 m2. Een behoorlijke klus. Daarom leek het me goed om een aantal offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Ik heb het idee dat ik op deze manier toch een aardig bedrag heb bespaard.
Yves BrebelsBrusselBeoordeling: 8,4

Vliesbehang + schilderen living

Mijn living was toe aan een opknapbeurt. Er is nieuw vliesbehang geplaatst en dat is daarna geschilderd. Aardige jongens vol humor.
Kenneth DepoortereHasseltBeoordeling: 8,1

Fotobehang slaapkamer

Mijn zoon wilde graag een afbeelding van Racing Genk op zijn muur. Het leek mij te lastig om dit zelf te doen. Daarom een aanvraag ingediend. De heren hebben dit super strak geplakt. Top!
Sven HermansGenkBeoordeling: 9,1

Ramen en deuren geschilderd

De ramen en deuren hadden een nieuwe lik verf nodig. Samen met het schuren een grote klus. Daarom heb ik dit uitbesteed aan een vakman. Zo vlak voor die winter ziet het er weer piekfijn uit.
Kim DevogelGentBeoordeling: 9,5

Spuitpleister op advies

Ik vond het erg lastig wat voor soort pleister ik moest kiezen. Heb contact gezocht met een specialist. Die adviseerde mij om spuitpleister aan te laten brengen. Dit is gemakkelijk en relatief goedkoop. Ben erg blij met het resultaat.
Nikki MachielsBreeBeoordeling: 7,9

Keuken schilderen

De keuken was toe aan een nieuwe look, echter een nieuwe keuken vond ik toch wat te duur. Een kameraad had eerder via deze site een vakman gevonden die hem goed had geholpen. Vandaar ook maar eens een aanvraag ingediend. Snel een reactie gekregen. Het ziet er weer goed uit!
Marc VansimpsenAalstBeoordeling: 8,5

Living gerenoveerd

Ramen geschilderd, plafond bepleisterd. De living is weer zo goed als nieuw!
Heidi WatzeelsBeverenBeoordeling: 8,4

Stucen en schilderen

Mijn woning is gedeeltelijk gerenoveerd. Hierdoor was het stucwerk beschadigd. Dit is vakkundig hersteld en overschilderd. Prima service.
Dennis VerheydenEekloBeoordeling: 7,0

Plafond van gyprocplaten gepleisterd

De gyprocplaten van het plafond zijn vervangen. Dit diende gepleisterd te worden. Goed advies gekregen en alles is keurig op tijd gereed.
Denise KoolMerelbekeBeoordeling: 7,7

Deuk in pleisterwerk zijgevel

Tijdens het parkeren is er iemand tegen de zijgevel aan gereden. Hierdoor is er een deuk in de muur. Dit diende herbepleisterd te worden. Het was geen grote klus, toch goed geholpen.
Adil YadbarehBruggeBeoordeling: 8,1

Binnendeuren geschilderd

8 binnendeuren zijn geschuurd en opnieuw geschilderd. Ik wilde graag dat de klus op korte termijn gereed zou zijn. Via deze site snel enkele offertes ontvangen. Goed geholpen!
Victoire KeldermanOostendeBeoordeling: 8,3

Trap opnieuw geschilderd

In mijn nieuwbouwwoning is een trap geplaatst. Deze is ongeschilderd opgeleverd. Zelf had ik geen tijd (en eerlijk gezegd ook niet zoveel zin) om dit op te pakken. Vandaar het contactformulier maar ingevuld. Een goede deal gekregen!
Maxim van de VeldeWevelgemBeoordeling: 8,8

Woning behangen

We zijn net in dit huis komen wonen. Om het helemaal “eigen” te maken, hebben we de gehele woning laten voorzien van nieuw behang. Je merkt wel dat deze mensen dit iedere dag doen, wat ging dat snel. Binnen 2 dagen waren ze klaar.
Iris D’HooreTieltBeoordeling: 9,2

Gevel kaleien

Ik heb op mijn gevel nieuwe kaleiverf laten aanbrengen. Offertes aangevraagd en gekregen. De beste offerte uitgekozen. Ben tevreden.
Elise VercruysseWervikBeoordeling: 9,4

Betonstuc

Graag wilde mijn vrouw dat de keuken een robuuste uitstraling zou krijgen. Op internet zag ik de mogelijkheid tot betonstuc. Hier had ik nog nooit van gehoord. Door iemand via deze site laten aanbrengen. Het ziet er erg mooi uit.
Raf BuyensLeuvenBeoordeling: 8,7

Raapwerk en sierpleister

Ons kantoor is onlangs opgeknapt. De muren waren erg beschadigd. Op advies is er eerst raapwerk aangebracht waarna dit is afgewerkt met sierpleister.
Kim van PuymbroeckHalleBeoordeling: 8,4

Ramen hersteld en geschilderd

Tijdens de zomer zag ik dat er houtrot in enkele ramen is ontstaan. Gezien de komst van het najaar wilde ik dit graag z.s.m. laten verhelpen. Na mijn contactaanvraag is er iemand langs geweest om de situatie te bekijken. Gelukkig kon het worden hersteld.
Katti SchelfhoutRotselaarBeoordeling: 7,1

Slaapkamer aangepakt

De slaapkamer van mijn dochter hebben we opnieuw laten verven. Het is nu knalroze, helemaal zoals zij dit wilde. Zelfs de schilder moest er even aan wennen. Mijn dochter is echter helemaal trots op haar nieuwe kamertje.
Kim HuntMeiseBeoordeling: 8,1

Retrobehang

Mijn man en ik houden erg van de retro style. Op deze site zag ik een afbeelding van een erg mooi behang. Toch maar eens een aanvraag ingediend. Al snel een reactie gekregen. Het behangetje zit er al op!
Marie DierikxLonderzeelBeoordeling: 7,9