stukadoor Bocholt

Stukadoor Bocholt

Er zijn verschillende pleisterwerken die een stukadoor uit Bocholt voor u uitvoert. Denk aan het bepleisteren van plafonds of het aanbrengen van spuitpleister op de binnenmuren. Ook het behangklaar of sausklaar opleveren van de binnenmuren is één van de voorbeelden van pleisterwerken. Met een specialist bent u verzekerd van het beste resultaat.

Op deze pagina leest u meer over pleisterwerken en bezettingswerken. Ook geven we u meer informatie over de gemiddelde prijzen waar u rekening mee moet houden. Wilt u weten hoe u bespaart op de kosten van de stukadoor? Lees dan snel verder!

Voordelen van ons concept

Elke gevelspecialist hanteert zijn eigen tarieven. Door offertes te vergelijken krijgt u niet alleen meer inzicht in de exacte kosten, maar weet u ook zeker dat u niet te veel betaald. Het is niet nodig om diverse bedrijven te contacteren, alleen het offerteformulier invullen is al genoeg. U ontvangt dan een aantal aanbiedingen van specialisten uit de omgeving van Bocholt om te vergelijken. De belangrijkste voordelen:

 • U kiest de beste specialist uit Bocholt en bespaart op de voorrijkosten.
 • Uw besparing loopt op tot wel 30% door prijsoffertes te vergelijken.

Gratis offertes vergelijken


bezettingswerken Bocholt

Wat doet stukadoor Bocholt?

Denkt u erover na een stukadoor in te schakelen en wilt u graag weten voor welke werken hij precies beschikbaar is? Een stukadoor uit Bocholt brengt kort gezegd stucwerk aan op binnenmuren en plafonds. Hij kan verschillende soorten pleisterwerken uitvoeren. Denk hierbij aan spuitpleister, evenals raapwerken, betonstuc of gevelpleister. In principe zorgt een stukadoor er dus voor dat uw muren en plafonds egaal zijn en er weer netjes uitzien. Als hij plakwerken aanbrengt, dan zijn de binnenmuren en plafonds direct afgewerkt. Een andere optie is het bepleisteren met behangklare plakwerken. Een stukadoor uit Bocholt is dus beschikbaar voor:

 • Het bepleisteren van muren
 • Het bepleisteren van plafonds
pleisterwerken

Pleisterwerken Bocholt

Door het plafond of de binnen- en de buitenmuren van uw woning in Bocholt te voorzien van pleisterwerk, maakt u het egaal en alle oneffenheden worden netjes weggewerkt. Er zijn verschillende soorten pleisterwerken.

Spuitpleister is het goedkoopste, want het aanbrengen van dit type pleister gaat zeer snel. Een vakman brengt een pleisterlaag aan met een machine. Andere pleisterwerken zijn het aanbrengen van sierbepleistering, of het klaarmaken van de binnenmuren voor behang of verf.

Tot slot behoren raapwerk en schuurwerk ook nog tot de pleisterwerken. De dikte van de pleisterlaag is afhankelijk van de techniek en de oneffenheden.

Prijzen pleisterwerken

De prijzen voor het inzetten van een stukadoor, plakker of bezetter voor één van de vele pleisterwerken zijn afhankelijk van meerdere factoren.

Zo is onder andere het materiaal waarmee u de bezettings- of plakwerken uitvoert van belang, en de afmeting van het te behandelen oppervlak.

Wat een stukadoor gemiddeld kost hangt af van het oppervlak wat behandeld moet worden. Plafonds zijn immers lastiger te bereiken en dus duurder.

Het stucen van een muur kost circa €5,- tot €20,- per m² en het behandelen van plafonds circa €15,- tot €25,- per m².

Wilt u weten wat de gemiddelde prijzen worden voor een klus naar uw wensen? Geef dan aan of het gaat om plakwerken, bezettingswerken of gyprocwerken. De specialisten uit ons netwerk maken op basis van uw wensen meerdere prijsopgaven, die u vervolgens zelf kunt vergelijken op basis van totaalprijs en aanbod.

Kies zo voor de stukadoor uit Bocholt die bij u past!

Kosten stukadoor per m²

Type stucwerk Gemiddelde prijs per m²
Spuitpleister €5,- tot €15,-
Behangklaar plakwerk €10,- tot €20,-
Sausklaar stucwerk €10,- tot €25,-
Sierpleister €10,- tot €25,-
Schuurwerk €18,- tot €25,-
Raapwerk €18,- tot €30,-
Cementpleister €15,- tot €80,-
Betonstuc €20,- tot €85,-
Gevelpleister zonder isolatie €65,- tot €85,-
Gevelpleister met isolatie €95,- tot €125,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief materiaal, arbeidskosten en btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan.

Bespaar tot 30% op stucwerken!

Vergelijk offertes en kies de beste stucspecialist uit Bocholt.

Offertes aanvragen

Binnenbepleistering Bocholt

De pleisterwerken worden onderverdeeld in klussen op het gebied van binnenbepleistering en buitenbepleistering. Werkzaamheden die onder de binnenbepleistering vallen zijn het bepleisteren van de binnenmuren en plafonds in huis, het plaatsen van stucanet en verschillende gyprocwerken. Het aanbrengen van sierpleister is eveneens een klus op het gebied van binnenbepleistering. Sierbepleistering kan bestaan uit stucmateriaal met grove zandkorrels, of het wordt gecreëerd door het pleisterwerk in patronen op het plafond of de muur aan te brengen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor sierpleister? Vraag dan een stukadoor of plakker van een stukadoorsbedrijf uit ons netwerk vrijblijvend om advies voor de binnenbepleistering.

muren bepleisteren

Muren bepleisteren

Veel van onze klanten uit Bocholt denken dat het bepleisteren van muren relatief eenvoudig is, en pogen dan ook zelf deze klus uit te voeren. Het uitvoeren van de pleisterwerken is echter niet zo eenvoudig, en een onzorgvuldige uitvoering kan dan ook leiden tot een matig resultaat.

Wij adviseren om altijd een stukadoor of plakker van een stukadoorsbedrijf de pleister- en plakwerken te laten uitvoeren. Zo profiteert u gegarandeerd van een optimaal resultaat en een lange levensduur van de binnenbepleistering of gyprocwerken.

plafond stucen

Plafond stucen

Als er vlekken, beschadigingen of scheuren in uw plafond zitten dan kunt u deze opknappen door stucwerken aan te brengen. U hebt bij het plafonneren verschillende opties. Zo kan het oppervlak helemaal glad gemaakt worden tijdens het plaffoneren zodat u na het bepleisteren zelf sauswerk kunt aanbrengen. Als u een korrelstructuur wilt creëren dan is plaffoneren met spackspuitwerk wellicht iets voor u. Hierbij wordt stucwerk aangebracht met behulp van een spuitmachine. Andere opties zijn plakwerken zoals rustiekputz en granol, of het creëren van ornamenten zoals stijlvolle rozetten.

gyprocwerken Bocholt

Gyprocwerken Bocholt

Platen van gyproc worden gemaakt van gipskarton. Deze platen worden gebruikt voor het maken van nieuwe scheidingswanden, het afwerken van een zolder met voorzetwanden of voor het bekleden of verlagen van een plafond. De kosten voor gyprocwerken zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de grootte van het oppervlak, de toepassing en de moeilijkheidsgraad. Het voordeel van gyproc is dat het eenvoudig te bewerken is. Verlaagde plafonds of voorzetwanden zijn daarom gemakkelijk geplaatst door een vakman uit Bocholt. Na het aanbrengen van de gyprocwerken is het mogelijk om de wanden of het plafond te voorzien van verf of behang.

gyproc platen

Gyproc plafonds

Voor het plaatsen van een plafond van gyproc zijn er twee mogelijkheden, namelijk door de platen rechtstreeks op het plafond aan te brengen of door middel van een houten of metalen frame.

Bij een rechtstreekse plaatsing, plaatst de vakman de gyproc platen op de balken of de kepers. Deze moeten dan wel waterpas zijn, anders krijgt u hoogteverschillen. Een verlaagd plafond wordt gemaakt door een frame aan te brengen. Het frame wordt aan de onderliggende structuur aangebracht of aan de binnenmuren, dit is een vrijdragend frame.

Wanden van gyproc

Een nieuwe wand van gyproc wordt gemaakt met een frame. De vakman maakt een constructie van hout of metaal en plaatst hier de platen tegenaan. Het is mogelijk om tussen de platen isolatiemateriaal aan te brengen.

De vakman zorgt ervoor dat alles netjes waterpas staat. Eventueel leidingwerk, stopcontacten of ander elektriciteitswerk wordt direct aangebracht. Na het plaatsen werkt de vakman de platen af door de naden en de schroefgaten af te dichten met plamuur.

Gyproc plaatsen

Het plaatsen van gyproc is afhankelijk van de toepassingen. Voor het afwerken van een zolder gebruikt een expert meestal voorzetwanden. Deze schroeft hij vast tegen de houten balken of bestaande binnenmuur. Een nieuwe scheidingswand wordt geplaatst door middel van een frame. In het frame is het ook mogelijk om leidingwerk en dergelijke aan te brengen. Doordat de platen eenvoudig te bewerken zijn, zaagt de vakman er gemakkelijk gaten in voor stopcontacten en lichtknopjes. Gyprocwerken voor plafonds bestaan uit het aanbrengen van platen rechtstreeks op het plafond, eventueel met behulp van een frame, al dan niet vrijdragend.

Buitenbepleistering

Zoals gezegd zijn er bij de pleisterwerken ook diverse werkzaamheden die onder de term buitenbepleistering vallen. De meest voorkomende klussen die op dit gebied door een stukadoor van ons stukadoorsbedrijf in Bocholt worden uitgevoerd zijn het bepleisteren van de gevel en garage. Daarnaast zijn er diverse bezettingswerken die bij de categorie buitenbepleistering horen. Wilt u weten wat een bezetter of stukadoor uit ons netwerk exact voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het offerteformulier. Wij beantwoorden uw hulpvragen met alle plezier en sturen u meerdere vrijblijvende offertes toe van bezettingswerken experts uit de regio. Op deze manier kunt u gemakkelijk kostprijzen voor buitenbepleistering vergelijken en kiezen voor de stukadoor die bij u past.

gevel bepleisteren Bocholt

Gevel bepleisteren

Bij een gevelrenovatie is het niet noodzakelijk om de pleisterwerken aan te pakken, maar dit is wel wat wij adviseren. Wanneer een pleisterwerken of bezettingswerken specialist uit Bocholt de buitenzijde van de gevel aanpakt, dan weet u zeker dat de aanblik van uw woning of bedrijfspand verbetert. Door de gevel te bepleisteren met buitenbeplestering is het bovendien mogelijk om de prijswaarde van het pand te doen stijgen. Bent u op zoek naar een bezetter? Wij brengen u met alle plezier in contact met menig stukadoorsbedrijf.

buitenbepleistering

Bepleistering op isolatie

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Bocholt de vraag of het mogelijk is om de buitenbepleistering op isolatie te plaatsen. Hoewel dit zeker een optie is, is het hierbij wel belangrijk om een juiste balans te vinden tussen de thermische isolatie en de buitenbepleistering. Laat daarom altijd een ervaren stukadoor deze klus afhandelen. U profiteert bij een goede balans in de pleisterwerken van een blijvende hoge isolatiewaarde, en een muur die bestendig is tegen vocht, schimmels en ongedierte. Wij helpen u graag.

Welke gevelpleister?

Voor buitenbepleistering wordt veelal gebruik gemaakt van crepi. Er zijn twee verschillende soorten crepi: een minerale en een synthetische gevelbepleistering. Bij een minerale gevelbepleistering is het bindmiddel cement en bij de synthetische versie is dit kunsthars of siliconen. Welke soort het meest geschikt is voor cementeren of de buitenbepleistering hangt af van uw woning inBocholt.

Bij een oud huis is minerale gevelbepleistering erg geschikt omdat dit oneffenheden verbergt en de gevel goed laat ademen. Bij nieuwbouw is een synthetische gevelbepleistering erg geschikt omdat deze erg strak is en proper blijft.

gevelpleister Bocholt

Besparen op de kosten voor een bezetter?

Vergelijk dan gratis offertes en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes

Bezettingswerken Bocholt

Als u een vakman uit ons netwerk inschakelt, heeft u de keuze uit diverse plakwerken. Welke vorm van plakwerken het meest geschikt zijn in uw situatie is afhankelijk van uw budget en persoonlijke voorkeur. Als u de muren enkel strak en egaal wilt laten maken, dan is behang- of sausklaar plakwerk wellicht een optie. Dit kan u zelf afwerken zoals u wilt. Wilt u juist niets zelf meer hoeven doen? Dan is bepleisteren met sierbepleistering waarschijnlijk een goede keuze. Dit wordt voor u gekleurd, zodat uw woning in Bocholt er al snel weer als nieuw uit ziet. Een stukadoor voorziet u met plezier van informatie over de mogelijke bezettingswerken en bijbehorende totaalprijzen.

sierpleister Bocholt

Sierpleister

Hebt u liever iets decoratiefs op de plafonds of de wanden? Dan is het een goed idee om voor een sierpleister te gaan. Er zijn verschillende soorten plakwerken, waarvan crepi, granol en spachtelputz het meest bekend zijn. Crepi is een soort sierbepleistering voor buiten welke vaak met een isoleerlaag wordt gecombineerd. Granol was vroeger het meest populair en is tegenwoordig weer in opkomst na een sterke daling. Spachtelputz geeft een korrelig effect en is één van de meest gebruikte plakwerken.

Prijzen sierpleister

Voor tien vierkante meter moet u denken aan een investering van €100,- tot €250,-. De totaalprijs is afhankelijk van de dikte van de pleisterlaag, de kleur en de methode voor het aanbrengen.

cementpleister

Cementpleister

Eén van de grootste voordelen van cementpleister is dat het snel droogt. Ideaal dus voor het bepleisteren van buitenmuren. Naast dat het materiaal sneldrogend is, is het ook zeer sterk. Een vakman gebruikt cementpleister voornamelijk voor het bezetten van buitenmuren. Met een dunne laag is de structuur van de muur nog zichtbaar. Wilt u eventuele oneffenheden of grote beschadigingen wegwerken? Dan is een dikkere laag verstandiger. Cementpleister is verkrijgbaar in meerdere kleuren!

Prijs cementpleister

De kosten voor het aanbrengen van cementpleister liggen tussen de €15,- tot €80,- per m2. De kosten zijn afhankelijk van de dikte van de pleisterlaag en hoeveel beschadigingen er weggewerkt moeten worden.

Betonstuc

Betonstuc is net als cementpleister een cementgebonden pleister, maar hierbij worden er nog andere grondstoffen aan toegevoegd. In betonstuc zit namelijk ook nog beton, vandaar de naam, en hars. Het hars is belangrijk voor de waterdichtheid van het product. Door het toevoegen van pigmenten is het mogelijk om betonstuc een andere kleur te geven. Door de eigenschappen van betonstuc is het al mogelijk om een laag van 2 à 3 millimeter aan te brengen dat slijtvast en naadloos is. Betonstuc is ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer.

Wat is de prijs voor betonstuc?

De totaalprijs voor het bezetten met betonstuc op een oppervlak van 10 vierkante meter is rond de €200,- tot €850,-. Per vierkante meter is dit €20,- tot €85,-, afhankelijk van de dikte van de laag en de kleur.

Spuitpleister

Denkt u erover na om spuitpleister aan te laten brengen? Het is de meest voordelige manier van bezettingswerken. Hierbij wordt gespoten pleister zoals spachtelputz aangebracht met behulp van een spuitmachine. Een voordeel hiervan is dat de stukadoor de klus snel heeft geklaard. Dit is één van de redenen waarom dit een erg betaalbare methode is. Het wordt in twee lagen aangebracht. De eerste laag, de meslaag, maakt de muur egaal. De tweede laag vormt het uiteindelijke uiterlijk van de muren of de plafonds.

Prijs spuitpleister

Gespoten pleister is het goedkoopste. Per vierkante meter is dit gemiddeld €5,- tot €15,-. Voor een binnenmuur van 10 vierkante meter moet u rekening houden op een gemiddelde kostprijs tussen de 100,- tot €300,-.

Sausklaar of behangklaar plakwerk

Als u het oppervlak wilt afwerken met behang of verf dan kunt u dit saus- of behangklaar bezetten. Bij deze bezettingswerken zorgt de stukadoor uit Bocholt ervoor dat het oppervlak helemaal geëgaliseerd is zodat er vervolgens verf of behang op aangebracht kan worden. U begrijpt dat het bij sausklaar bezetten erg belangrijk is dat de muur of het plafond helemaal vlak is en vrij van putjes. Bij behangklaar bezetten is dit minder belangrijk waardoor de bezetter hier minder aandacht aan hoeft te besteden.

Wat kost behangklaar of sausklaar opleveren?

De wanden behangklaar of sausklaar laten opleveren. Dit kost gemiddeld tussen de €10,- en de €25,- per vierkante meter. Behanklaar opleveren is vaak iets goedkoper. Deze prijs is dus zonder de eventuele kosten voor het behang of de verf.

Muren en plafonds stucen

Bekijk hoe de stukadoor snel en vakkundig spuitpleister aanbrengt.

Ervaren plakker gezocht voor stucwerken in uw woning?

Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig een aantal gratis offertes met scherpe totaalprijzen!

Vrijblijvende offertes

Pleisterwerk technieken

De vakman uit Bocholt gebruikt verschillende technieken om pleisterwerk aan te brengen. U bent vast wel bekend met bepleisteren, maar wist u dat raapwerken en schuurwerken ook technieken zijn van pleisterwerken? Raapwerk is zeer geschikt voor het egaliseren van plafonds en wanden. De vakman brengt gipsmortel aan, waardoor oneffenheden weggewerkt worden. Schuurwerken heeft meer te maken met de afwerking. De specialist gebruikt een spons na het aanbrengen van de gips. Hierdoor krijgt u meer structuur.

Raapwerk

Dankzij raapwerken worden ruwe plafonds en wanden vlak en strak gemaakt met behulp van een dikke laag gipsmortel. Bij deze werken is deze laag 7 millimeter tot wel 5 centimeter dik. Hebt u ronde oppervlaktes welke moeten worden afgewerkt, zoals een trap of open haard? Raapwerk is hiervoor erg geschikt. Dankzij deze techniek is het mogelijk om een scheef oppervlak weer recht te maken door op bepaalde delen en dunnere of juist dikkere laag aan te brengen. Gemiddeld kosten raapwerken €18,- tot €30,- per vierkante meter. De totaalprijs is onder andere afhankelijk van de oppervlakgrootte, de dikte dat de vakman aanbrengt en de arbeidskosten.

Schuurwerk

Voor schuurwerken bent u ongeveer €18,- tot €25,- per m² kwijt. Schuurwerk is een traditionele eindafwerking waarbij een zanderig oppervlak in een draaiende schaduwwerking wordt aangebracht. Schuurwerken worden gemaakt van gips. Hier is kalk en zilverzand toegevoegd. Met behulp van een spons worden er overlappende cirkelvormen in de natte mortel gedraaid. Hierdoor ontstaat een fijn gestructureerd plafond. Als alles is opgedroogd ontstaat een mooie warme, witte kleur. De draaiende effecten zijn vooral in het licht goed te zien. In verscheidene soorten licht ziet het er elke keer weer anders uit.

Welke ruimte laten stucen?

Er zijn verschillende pleisterwerk technieken en welke techniek geschikt is voor uw woning is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, de kwaliteit van de wanden en plafonds en om welke ruimte het gaat. Een vochtige ruimte, zoals de keuken of badkamer, vergt een andere techniek dan de woonkamer. Voor een woonkamer hoeft het stucwerk bijvoorbeeld niet waterdicht te zijn. Dit is wel belangrijk bij een badkamer. Anders heeft u kans op vochtproblemen of zelfs loslatende stukken stucwerken.

plakwerken Bocholt

Woonkamer stucen

De woonkamer is veelal de meest gekozen ruimte om te stucen. Dat is niet gek, want dit is meestal de ruimte waar u de meeste tijd doorbrengt. Begrijpelijk dus, dat u graag wilt dat uw woonkamer tip top in orde is.

De stukadoors uit ons netwerk in Bocholt zullen uw woonkamer vakkundig bezetten, zodat u 100% tevreden bent met het eindresultaat. Er is in de woonkamer een hoop mogelijk, maar wij merken dat de meeste klanten uit Bocholt kiezen voor sierpleister.

binnenbepleistering Bocholt

Garage stucen

Een bezetter kan u niet alleen helpen bij het bepleisteren van de gevel, ook het uitvoeren van bezettingswerken bij de garage is een optie. Het bijwerken van de garage is een relatief eenvoudige klus, omdat hiervoor in de meeste gevallen iets minder nauwkeurigheid is vereist dan voor andere pleisterwerken. Wilt u weten hoeveel het kost om een bezetter in te schakelen of bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden binnen de bezettingswerken? Wij informeren u graag en sturen u meerdere, vrijblijvende offertes toe.

Keuken stucen

Voor het stucen van de keuken gebruikt een vakman uit Bocholt vaak stucwerken met een speciale coating. Deze coating beschermd de keukenmuren tegen waterspatten en vetvlekken. De coating is geheel transparant. Naast een coating zijn er ook materialen die direct een waterdicht resultaat geven, zoals betonstuc.

Ook voor een spatwand zijn deze technieken geschikt. U hoeft dus niet altijd een tegelwand aan te brengen. Laat uw keuken stucen voor een egaal en strak resultaat!

Badkamer stucen

De badkamer is doorgaans de meest vochtige ruimte in huis. Klanten kiezen vaak voor een afwerking van tegels, omdat dit goed bestand is tegen vocht. Toch bieden bezettingswerken in de badkamer ook een aantal voordelen. Allereerst ziet het er strak en modern uit en daarnaast is het ook nog eens erg hygiënisch. De pleisterwerken bevatten namelijk geen voegen, waardoor de kans op schimmelvorming kleiner is. Vanwege de hoge luchtvochtigheid vraagt het stucen van de badkamer wel om een professionele en specialistische aanpak, schakel daarom altijd een erkend stukadoor in.

Strakke en nette afgewerkte binnenmuren in uw woonkamer?

Schakel een specialist voor het beste resultaat!

Offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over stucen

Stucen vereist vakkennis en ervaring, logisch dat u er vragen over heeft! Stukadoors uit de omgeving van Bocholt krijgen vaak dezelfde vragen te horen, daarom hebben wij deze voor u op een rij gezet. Lees verder op deze pagina en u krijgt antwoord op de meest gestelde vragen over stucwerk!

Wat is de droogtijd van stucwerk?

De droogtijd van stucwerk is afhankelijk van vele factoren. Namelijk de dikte van de pleisterlaag, de temperatuur, de luchtvochtigheidsgraad en de ventilatie. Wanneer de vakman het stucwerk net heeft aangebracht ziet het er nog niet egaal uit. Hiervoor moet het eerst nog drogen, alle vlekken zijn dan verdwenen. Meestal houden stukadoors uit Bocholt de volgende vuistregel aan: per millimeter pleisterlaag moet het 1 dag drogen. Is de pleisterlaag dus 5 millimeter dik? Dan moet het gemiddeld 5 dagen drogen. Breng niet te vroeg behang of verf aan. Wanneer de stucwerken nog niet droog genoeg zijn zal dit de kwaliteit aantasten.

Welk btw-tarief geldt er?

Wanneer u een erkend stukadoor uit Bocholt inschakelt, dan profiteert u van een verlaagd btw-tarief. Dit houdt in dat u over de bezettingswerken slechts 6% BTW betaalt in plaats van de gebruikelijke 21%. Op de totaalprijs kan dit verlaagde btw-tarief u tot honderden euro’s besparen!

Het verlaagde btw-tarief is geldig voor zowel de arbeids- als de materiaalkosten. Tip: kijk op Vlaanderen.be voor meer informatie over het verlaagde btw-tarief.

Wat is stucanet?

Een term die hoort bij klussen op het gebied van binnenbepleistering is stucanet. De term stucanet staat voor een pleisterdrager die wordt gemaakt van verzinkte of RVS staaldraden. Het voordeel van stucanet is dat hiermee holle en bolle vormen in het pleisterwerk kunnen worden gemaakt door een stukadoor. Daarnaast wordt stucanet eveneens gebruikt om een muur volledig te egaliseren. Door bij het plaatsen van sierpleister eerst een stucanet tegen de muur te zetten, weet u zeker dat u van een optimaal resultaat geniet.

Is zelf stucen een optie?

Het is verstandig om het stucen over te laten aan een stukadoor uit Bocholt. Bepleisteren is namelijk een specialistische klus. Alle pleisterwerken hebben weer een andere aanpak nodig. Een vakman weet precies hoe hij te werk moet gaan en welke voorbereidende werkzaamheden nodig zijn. Door zijn ervaring kunt u jarenlang genieten van het mooie resultaat. Daarnaast is een vakman in het bezit van alle benodigde materialen, zoals een spuitmachine. Het is zonde als u dit zelf moet aanschaffen voor één klus.

Bezetters voor nieuwbouw én renovatie

Wij merken dat men vaak denkt dat het inschakelen van een stukadoorsbedrijf is voorbehouden aan klanten met een nieuwbouwwoning die nog volledig aangepakt moet worden.

Een stukadoor kan u echter ook goed bijstaan bij een renovatie. Heeft u bijvoorbeeld net een woning gekocht waarvan u de muren egaal wilt laten maken? Of bent u de pleisterwerken op uw huidige wanden zat en bent u op zoek naar iets nieuws?

U kunt contact met ons op nemen bij zowel grote als kleine bezettingswerken.

Stukadoor kiezen; waar op letten?

Wist u dat elke vakman zijn eigen tarief hanteert? Het is daarom verstandig om prijsoffertes te vergelijken. Dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Maar waar moet u nou opletten bij het vergelijken. Wij hebben nog een aantal handige tips voor u:

 • Rekent de vakman een prijs per vierkante meter of een uurprijs?
 • Bekijk wat er is inbegrepen in de totaalprijs en hoe hoog de voorrijkosten zijn.
 • Lees de voorwaarden van de stukadoor door.
 • Wat is de tijdsplanning en hoe lang is de vakman bezig?
plakker

Voordelen plakker Bocholt

Wanneer u de wanden van uw woning laat bezetten, wilt u natuurlijk dat het er perfect uitziet. Met een bezetter uit Bocholt weet u zeker dat u het beste resultaat geeft. Bovendien gaan de bezettingswerken een stuk sneller dan wanneer u het zelf zou doen. De plakker geeft u desgewenst ook nog waardevol advies over de mogelijkheden. De voordelen nog op een rij:

 • U bent verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en deskundige hulp.
 • De plakwerken verlopen snel door de ervaring van de vakmannen.
 • Het is niet nodig om gereedschap te kopen of te huren.
prijzen stukadoorsbedrijf Bocholt

Bespaar op pleisterwerken, gratis offertes!

Een stukadoor maakt de binnenmuren van uw woning in Bocholt weer egaal en glad door bepleistering aan te brengen. Of wat denkt u van een nette en verzorgde gevel met een frisse pleisterlaag.

Bespaar op de kosten voor de pleisterwerken of bezettingswerken en vergelijk offertes. U hoeft hier niet allerlei bedrijven voor te contacteren, alleen het offerteformulier invullen is al voldoende. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs! Wilt u de binnenmuren na het bepleisteren voorzien van behang of verf? Schakel dan één van de schilders of behangers uit ons netwerk in!