stukadoor Buggenhout

Stukadoor Buggenhout

Stoort u zich aan de lelijke wanden of bent u de gele plekken op het plafond zat? Schakel een stukadoor uit Buggenhout in voor uw pleisterwerken in en rond het huis! Door de wanden of plafonds te bepleisteren bent u verzekerd van een stralend resultaat.

Op deze pagina leest u welke bezettingswerken een stukadoor uitvoert. Ook krijgt u meer informatie over hoe de pleisterwerken worden aangebracht en hoe het bepleisteren in z’n werk gaat. U vindt meer informatie over de verschillende soorten binnen- en buitenbepleistering en krijgt een indicatie van de tarieven. Tot slot worden de belangrijkste veel gestelde vragen op deze pagina beantwoord, zodat u precies weet wat u te wachten staat.

Voordelen van ons concept

Maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze service zodat u altijd verzekerd bent van een eerlijke prijs. Krijg inzicht in de tarieven van meerdere stukadoors en kies vervolgens de stukadoor met het beste aanbod. Dit zijn de belangrijkste voordelen van onze service:

 • Krijg inzicht in de tarieven van maximaal 5 bedrijven uit de regio Buggenhout.
 • Kies zelf de bezetter met het beste aanbod.
 • Bespaar zo tot wel 30% op de totale prijs!

Gratis offertes vergelijken


bezettingswerken Buggenhout

Wat doet stukadoor Buggenhout?

Een stukadoor is in te schakelen voor vele diverse pleisterwerken. Of het nu gaat om een renovatie van uw oude woning of om het bepleisteren van uw nieuwbouwwoning: een stukadoor uit ons netwerk staat met plezier voor u klaar. Naast het bepleisteren voorziet het stukadoorsbedrijf u van een persoonlijk advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken waarvan u geen spijt krijgt. Een stukadoor voert doorgaans vele verschillende werkzaamheden uit. Hieronder staat een lijst met een aantal veel voorkomende bezettingswerken:

 • Plafonneren & gyprocwerken
 • Spuit- of sierpleister aanbrengen in (nieuwbouw)woningen
 • Gevelbepleistering
pleisterwerken Buggenhout

Pleisterwerken Buggenhout

Pleisterwerken worden in Buggenhout onder andere toegepast bij de binnen- en buitenafwerking van huizen. Onder pleisterwerken vallen tal van werkzaamheden, zoals het aanbrengen van spuit- en sierpleister, raap- of schuurwerk en zelfs het uitvoeren van gyprocwerken valt onder pleisterwerken.

Al deze pleisterwerken hebben als voornaamste doel om de kwaliteit van uw wanden en plafonds te verbeteren. De oppervlakken worden volledig strak en egaal gemaakt. Of, indien u kiest voor sierpleister, juist afgewerkt met een grove korrel.

Op deze manier krijgt u woning het gewenste uiterlijk. Voor het beste resultaat laat u de pleisterwerken uitvoeren door een ervaren stukadoor.

Prijzen pleisterwerken

Bij een interesse in pleisterwerken, zijn de meeste klanten uiteraard erg benieuwd naar de mogelijke prijzen.

Gemiddeld kost een stukadoor ongeveer €5,- tot €20,- per vierkante meter. Er kunnen dus wel tientallen euro’s verschil in prijs zitten. Elk stukadoorsbedrijf mag namelijk z’n eigen uurtarief hanteren, waardoor de totaalprijs per stukadoor enorm verschilt. Daarom raden wij u altijd aan om een aantal offertes te vergelijken (gratis & vrijblijvend), zodat u zeker weet dat u de beste prijs betaalt.

Naast de arbeidskosten bedragen ook de materiaalkosten uiteraard een groot onderdeel van de totaalprijs.

Voor het plafonneren betaalt u ongeveer €15,- tot €25,- per vierkante meter, inclusief arbeidskosten.

Voor het aanbrengen van behang- of sausklare plakwerken liggen de tarieven rond de €7,- tot €24,- per vierkante meter.

Wilt u sierpleister aan laten brengen? Dan liggen de kostprijzen doorgaans iets hoger: gemiddeld betaalt u hiervoor €15,- tot €80,- per vierkante meter, afhankelijk van het materiaal.

Kosten stukadoor per m²

Type stucwerk Gemiddelde prijs per m²
Spuitpleister €5,- tot €15,-
Behangklaar plakwerk €10,- tot €20,-
Sausklaar stucwerk €10,- tot €25,-
Sierpleister €10,- tot €25,-
Schuurwerk €18,- tot €25,-
Raapwerk €18,- tot €30,-
Cementpleister €15,- tot €80,-
Betonstuc €20,- tot €85,-
Gevelpleister zonder isolatie €65,- tot €85,-
Gevelpleister met isolatie €95,- tot €125,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief materiaal, arbeidskosten en btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan.

Ook tot wel 30% op uw stucwerk besparen? Vergelijk offertes!

Vergelijk de tarieven van meerdere stukadoorsbedrijven en kies de vakman met het beste aanbod.

Offertes aanvragen

Binnenbepleistering Buggenhout

Eén van de taken waarvoor u een stukadoorsbedrijf uit Buggenhout kan inschakelen, is de binnenbepleistering. Onder binnenbepleistering vallen alle plakwerken die binnenshuis worden uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan pleisterwerken in de woonkamer, plafonneren, en bezettingswerken in de badkamer. Het is echter ook mogelijk om een stukadoor in te schakelen voor diverse gyprocwerken in uw woning. In dit geval maakt hij een scheidingswand met gyproc, waardoor er meerdere ruimtes ontstaan. Binnenbepleistering en gyprokwerken zijn beide dus erg geschikte manieren om de uitstraling van uw living, keuken of badkamer te verbeteren.

muren bepleisteren in Buggenhout

Muren bepleisteren

Het bepleisteren van de muren is waarschijnlijk de meest bekende vorm van binnenbepleistering. Deze pleisterwerken bieden diverse voordelen. Allereerst maakt de binnenbepleistering de binnenmuren strak en egaal, waardoor de kamer al een stuk ruimer oogt. Daarnaast is het mogelijk om met sierpleister een structuur op uw muren aan te brengen, wat voor een unieke uitstraling zorgt. In vele gevallen is het stootvast, zodat de kans op beschadigingen minimaal is. Eenmaal aangebracht gaan de pleisterwerken jarenlang mee, zonder dat u het hoeft te onderhouden.

plafond stucen in Buggenhout

Plafond stucen

Ook het stucen van plafonds wordt in Buggenhout veel gedaan. De specialisten noemen dit ook wel plafonneren. Is uw oppervlak vergeeld of laat het oude stucwerk inmiddels los? Schakel dan een stukadoor in voor het plafonneren.

Voor de afwerking van plafonds is er de keuze uit diverse technieken, die zorgen voor een bijzondere uitstraling. Zo kunt u met sierpleister een structuur op uw plafonds realiseren of laat u door middel van schuurwerk een uniek patroon op de plafonds plaatsen.

gyprocwerken Buggenhout

Gyprocwerken Buggenhout

Een bezetter uit Buggenhout is naast bepleisteren, ook ervaren in gyprocwerken. Gyprocwerken worden steeds vaker gebruikt voor de binnenafwerking. Denk bijvoorbeeld aan de afwerking van binnenmuren en plafonds. Gyproc platen zijn enorm gemakkelijk te verwerken. De stukadoor plaatst ze volledig op maat en ze zijn op verschillende manieren af te werken. Zo kunt u ervoor kiezen om de gyproc platen na het plaatsen te bepleisteren, maar het is ook mogelijk om ze te behangen, te sausen of te betegelen. In de praktijk zijn de realisatie van gyproc plafonds en gyproc wanden de gyprocwerken die het meest worden uitgevoerd.

gyproc platen Buggenhout

Gyproc plafonds

Gyproc platen worden ook veel gebruikt voor de realisatie van een verlaagd plafond. Gyproc plafonds zijn heel geschikt om een lelijk of verouderd plafond weg te werken. Het is ook een optie om inbouw spotverlichting te plaatsen of om leidingen te verbergen.

Bovendien zorgt een verlaagd plafond voor een knusse sfeer, hoge plafonds kunnen daarentegen wel eens kil of onpersoonlijk ogen. Gyproc platen worden vaak met behulp van een metalen raster aan de omliggende wanden aangebracht. Ook dit zorgt voor een betere isolatie in huis.

Wanden van gyproc

Gyproc wanden zijn op verschillende manieren te realiseren. Zo wordt het in Buggenhout bijvoorbeeld regelmatig gebruikt als voorzetwand. De gyproc wanden staan dan voor de bestaande muur. Dit wordt onder andere gedaan om de isolatie in huis te verbeteren of om kabels of leidingen weg te werken.

Een tweede mogelijkheid is een tussenwand. In dit geval gebruikt u gyproc wanden om grotere ruimtes in tweeën of zelfs drieën te splitsen. Dit wordt vaak gedaan op zolders, om zo extra slaapkamers te creëren.

Gyproc plaatsen

Hoe het plaatsen van gyproc gaat is volledig afhankelijk van het soort gyprocwerken. Kiest u bijvoorbeeld voor het opzetten nieuwe gyproc wanden, dan gebruikt de vakman metal studs om een metalen raamwerk aan te brengen. De gyproc platen plaatst hij hier met schroeven of vijzen tegenaan. In het geval van een verlaagd plafond worden de gyprocwerken op verschillende manieren aangebracht. U kunt ervoor kiezen om de gyproc platen rechtstreeks tegen het plafond aan te brengen. Het is ook een optie om, met behulp van metal studs, een metalen raamwerk op te hangen en hier de gyproc platen tegenaan te plaatsen.

Buitenbepleistering

Ook voor al uw buitenbepleistering bent u bij een stukadoorsbedrijf uit ons netwerk aan het juiste adres! Wanneer er wordt gesproken over buitenbepleistering, wordt er voornamelijk het bepleisteren van de buitenmuur bedoeld. Aan buitenbepleistering worden strenge eisen gesteld, omdat dit 24 uur per dag wordt blootgesteld aan de verschillende weersomstandigheden. Het moet dus goed bestand zijn tegen vocht en neerslag. Laat uw buitenbepleistering daarom niet zomaar aanbrengen, maar schakel een erkend en professioneel stukadoorsbedrijf in. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en ontvang zo spoedig mogelijk tot 5 vrijblijvende offertes van bedrijven uit uw regio.

gevel bepleisteren in Buggenhout

Gevel bepleisteren

Gevelbepleistering, ook wel crepi genoemd, is mogelijk bij zowel nieuwbouw als een renovatie. Hierbij bepleisteren de vakmannen uw buitenmuur, waardoor er een egaal oppervlak ontstaat. Dit heeft diverse voordelen. Allereerst op esthetisch vlak: uw woning ziet er met gevelbepleistering strak en verzorgd uit, wat zorgt voor een flinke waardevermeerdering. Een ander belangrijk voordeel is dat de gevelbepleistering voor een verhoogde isolatiewaarde zorgt. U bespaart jaarlijks flink op uw energierekening, waardoor u de investering na een aantal jaar weer terugverdiend.

buitenbepleistering Buggenhout

Bepleistering op isolatie

Als u bezettingswerken op uw buitenmuur laat aanbrengen, dan vergroot u daarmee de isolatiewaarde. Het is echter ook een mogelijkheid om het isoleren van uw woning te combineren met de pleisterwerken. Overweegt u plakwerken op uw buitenmuur? Laat dan tegelijk uw woning van buitenaf isoleren. Zo heeft u slechts één keer last van de werkzaamheden en vaak krijgt u een extra korting als u de werkzaamheden gecombineerd laat uitvoeren. U betaalt ongeveer €95,- tot €125,- per vierkante meter voor gevelpleister in combinatie met isolatie.

Welke gevelpleister?

Overweegt u bezettingswerken op uw buitenmuur? Dan is er de keuze uit onder meer minerale en synthetische gevelpleister. Welk materiaal het meest geschikt is voor uw bezettingswerken, is grotendeels afhankelijk van uw voorgevel. Zo is minerale pleister vooral geschikt voor oudere woningen, omdat dit opstijgend vocht voorkomt.

Synthetische pleister is daarentegen meer geschikt voor nieuwbouwwoningen. Daarnaast is er nog de keuze uit mogelijke bezettingswerken. U kunt uw buitengevel bijvoorbeeld kaleien. Kaleien houdt in dat u uw gevel beschilderd met een kalkpleister.

gevelpleister Buggenhout

Bezetter inhuren voor het stukadoren van uw woning?

Vergelijk offertes en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes

Bezettingswerken Buggenhout

Alle plakwerken zijn uniek, omdat geen klant hetzelfde wil. Gelukkig zijn er een hoop verschillende pleisterwerken mogelijk, zodat u iets kunt kiezen dat volledig naar uw wensen is. Welke methode het meest geschikt is, is uiteraard grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en uw budget. Spuitpleister is één van de voordeligste opties, maar als u zelf niets meer wilt hoeven afwerken dan kunt u ook sierpleister overwegen. Dit is mogelijk met diverse materialen waardoor er een bijzondere structuur ontstaat. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze plakwerken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

sierpleister Buggenhout

Sierpleister

Wilt u niets meer hoeven afwerken en wilt u graag iets unieks? Kies dan voor sierpleister. Hiermee is het mogelijk om een structuur op uw binnenmuren te creëren, waardoor u geen standaard strakke wanden in huis hebt. U heeft de keuze uit diverse soorten plakwerken. Spachtelputz is waarschijnlijk de meest bekende soort. Deze geeft een korrelig effect. Een andere soort sierpleister is granol, deze was in het verleden de meest populaire manier van bezetten. Een stukadoorsbedrijf uit Buggenhout kan u voorbeelden laten zien.

Prijzen sierpleister

De kostprijzen van sierpleister variëren van €10,- tot €25,- per m². De kostprijzen zijn afhankelijk van het soort sierpleister en de dikte ervan. Voor een muur van 20 m² ligt de totaalprijs ongeveer rond de €200,- tot €500,-.

cementpleister Buggenhout

Cementpleister

Cementpleister is enorm geschikt voor buitenbepleistering. Het cementpleister is op basis van zand en cement gemaakt. Als u het aanbrengt op de muur dan is het enorm ademend. Dit houdt in dat vocht nog steeds wordt afgevoerd. Veel mensen kiezen daarom voor het cementeren van hun buitenmuren. Cementpleister is erg geschikt om kleurverschillen in de buitenmuur weg te werken en om het oppervlak egaal af te werken. Daarnaast beschermt het uw buitenmuur tegen weersverschillen verlengt het de levensduur van het metselwerk.

Prijs cementpleister

Voor cementpleister liggen de kostprijzen rond de €15,- tot €80,- per m². Voor een gevel van 95 m² betaalt u dus een totaalprijs van gemiddeld €1.425,- tot €7.600,-, afhankelijk van de dikte van het cementpleister.

Betonstuc

Net als cementpleister en cementeren, bestaat ook betonstuc uit een basis van cement. Zit er dan nog wel verschil tussen? Jazeker! Betonstuc is bijvoorbeeld vooral geschikt voor binnenbepleistering, terwijl cementpleister juist beter geschikt is voor buitenbepleistering. Betonstuc dicht de muur, waardoor deze niet meer ademt. Dit houdt in dat het de muur goed beschermt tegen vocht. Met andere woorden: betonstuc is de ideale keuze voor de badkamer! Bovendien past het moderne uiterlijk goed in elk type badkamer.

Wat is de prijs voor betonstuc?

Kiest u voor betonstuc in de badkamer of keuken? Houd voor deze luxe sierpleister rekening met een gemiddelde kostprijs van €20,- tot €85,- per m². De totaalprijzen verschillen per stukadoor, dus vergelijk offertes voor het beste aanbod.

Spuitpleister

Zoals hierboven al beschreven, is spuitpleister één van de voordeligste mogelijkheden als het gaat om plakwerken. Spuitpleister wordt aangebracht met een spuitmachine, wat een hele efficiënte methode is gebleken. De bezetters hebben uw pleisterwerken in korte tijd aangebracht, waardoor u flink op de arbeidskosten bespaart. Spuitpleister wordt meestal in twee lagen aangebracht. De eerste laag dient vooral voor het egaliseren van het oppervlak, en de tweede laag vormt vervolgens het uiterlijk.

Prijs spuitpleister

Spuitpleister kost gemiddeld €5,- tot €15,- per m² en is hiermee één van de voordeligste opties bij het bepleisteren. De totaalprijs is uiteraard afhankelijk van het te bepleisteren oppervlak en de dikte van de spuitpleister.

Sausklaar of behangklaar plakwerk

Heeft u een woning gekocht waarvan de muren en plafonds allen niet egaal zijn? Als u deze wilt sausen of behangen dan blijft u de oneffenheden zien. Voor een strak en ruimtelijk resultaat is het dus belangrijk om de wanden te egaliseren. Een stukadoor uit Buggenhout doet dit door middel van saus- of behangklare plakwerken. Bij behangklare plakwerken ligt de nadruk iets minder op het egaliseren, omdat hier nog een laag behang overheen komt. Daardoor is dit doorgaans iets voordeliger dan sausklare pleisterwerken.

Wat kost behangklaar of sausklaar opleveren?

Kiest u ervoor om de wanden na het bepleisteren zelf af te werken? Houd dan rekening met een kostprijs van €10,- tot €20,- per m² voor behangklaar pleisterwerk of €10,- tot €25,- per m² voor sausklaar stucwerk.

Muren en plafonds stucen

Bekijk hoe de stukadoor snel en vakkundig spuitpleister aanbrengt.

Stucwerk in huis? Vind snel een stukadoor uit Buggenhout!

Maak gratis gebruik van onze service en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Vrijblijvende offertes

Pleisterwerk technieken

Behalve bepleisteren zijn er nog twee andere technieken om uw wanden of plafonds af te werken. Raapwerk is bijvoorbeeld erg geschikt voor scheve of ernstig beschadigde muren. Kiest u voor schuurwerk dan kiest u voor een unieke afwerking. Dit past bijvoorbeeld goed bij de afwerking van plafonds in de woon- of slaapkamers. Hieronder krijgt u meer informatie over wat deze twee verschillende technieken inhouden.

Raapwerk

Naast standaard pleisterwerk is het tevens mogelijk een stukadoor in te schakelen voor raapwerk. Hierbij maakt de specialist gebruik van een dikke laag gipsmortel of specie om het oppervlak vlak en waterpas te maken. Het raapwerk alleen is niet voldoende als afwerking. De stukadoors raden u daarom aan om hier sierpleister overheen aan te laten brengen, maar u zou het oppervlak ook kunnen verven, sausen of zelfs behangen. Het wordt met name toegepast op oudere of beschadigde muren te herstellen. Voor raapwerk liggen de tarieven gemiddeld tussen de €18,- tot €30,- per m².

Schuurwerk

Bij uw binnenbepleistering heeft u de keuze uit diverse afwerkingen. Steeds meer klanten uit Buggenhout kiezen voor schuurwerk. De meeste klanten laten het op hun plafonds toepassen, omdat dit een warme uitstraling geeft. De plakker maakt met een spons cirkelachtige bewegingen in de natte plakwerken. Het is goed toe te passen in elk interieur en geeft uw plafond een persoonlijke uitstraling. De kostprijs van het schuurweek ligt gemiddeld tussen de €14,- tot €26,- per vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van gemiddeld €18,- tot €25,- per m².

Welke ruimte laten stucen?

In principe kunt u elk vertrek in huis laten stucen. Welk pleisterwerk het meest geschikt is, is natuurlijk afhankelijk van de ruimte. Zo moet het pleisterwerk in de badkamer en keuken goed bestand zijn tegen vocht en is het juist belangrijk dat het stucwerk in de living of slaapkamer een mooie uitstraling heeft. Een stukadoor uit Buggenhout geeft u met alle plezier een persoonlijk advies over welk vertrek u het beste kunt laten stucen.

plakwerken Buggenhout

Woonkamer stucen

Zoals al beschreven, is het mogelijk om een plakker uit Buggenhout in te schakelen voor een kleine renovatie: bijvoorbeeld het bepleisteren van de woonkamer. Met pleisterwerken geeft u de woonkamer eenvoudig een andere sfeer. Kies voor een frisse kleur op de wand, of laat een bezetter uw wanden volledig egaliseren zodat u zelf kunt sausen. De bezetter voorziet u bovendien van een persoonlijk advies, zodat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

binnenbepleistering Buggenhout

Garage stucen

Ook bezettingswerken in de garage behoren tot de binnenbepleistering werkzaamheden. Gebruikt u uw garage op dit moment ook enkel als opslagruimte? Zonde! De garage is een ruimte die eenvoudig ingezet kan worden als extra leefruimte. Misschien heeft u behoefte aan een werkkamer, hobbyruimte of zelfs praktijkruimte. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u de wanden in de garage goed laat afwerken. Met bezettingswerken transformeert de plakker uw koude, kille garage in een handomdraai tot een gezellige, warme ruimte die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Keuken stucen

Het stucen van de keuken wordt in Buggenhout steeds vaker gedaan. U kunt ervoor kiezen om de muren in de keuken te bepleisteren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de achterwand achter het aanrecht te bepleisteren. Dit blijft lang mooi, is met een nat doekje gemakkelijk te reinigen en geeft een stijlvol en modern resultaat. Ook betonstuc is een geschikte keuze voor de keuken, dit is goed bestand tegen water en is gemakkelijk te reinigen.

Badkamer stucen

Menig plakker uit Buggenhout is al ingeschakeld voor het bepleisteren van de badkamer. Dit is doorgaans niet een eenvoudige klus, omdat er een aantal eisen gesteld worden aan de pleisterwerken. Zo moet het bijvoorbeeld erg goed bestand zijn tegen vocht. Als dit niet het geval is, levert de bezetter een matig resultaat dat op korte termijn herstelt moet worden. Kies daarom voor een erkend plakker uit ons netwerk in Buggenhout, zodat u verzekerd bent van de beste service!

Laat uw woonkamer opnieuw bezetten door een plakker uit Buggenhout!

Kies zelf voor de plakker met het beste aanbod en bespaar op de totaalprijs.

Offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over stucen

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de verschillende bezettingswerken? Hieronder hebben we een aantal veel gestelde vragen beantwoord. Zo vindt u het antwoord op de vraag: wat is de droogtijd van stucwerk, en: wat is stucanet? Zo worden al uw belangrijke vragen op één plek beantwoord.

Wat is de droogtijd van stucwerk?

Gemiddeld genomen kunt u rekening houden met 1 dag droogtijd per elke millimeter dikte aan stucwerk. Dit is natuurlijk een indicatie, de totale droogtijd is afhankelijk van vier verschillende factoren: de temperatuur, de luchtvochtigheid, de mate van ventilatie en natuurlijk de dikte van de bezettingswerken. Op de dikte heeft u weinig invloed, maar u kunt wel invloed uitoefenen op de overige drie factoren. Zorg voor een constante binnentemperatuur van ongeveer 18 graden en ventileer voldoende om de bezettingswerken zo snel mogelijk te laten drogen. Als er geen kleurverschillen meer zichtbaar zijn is het oppervlak goed droog.

Welk btw-tarief geldt er?

Laat u uw pleisterwerken aanbrengen door een professioneel stukadoor uit Buggenhout? Dan betaalt u slechts 6% BTW in plaats van de gebruikelijke 21%. Dit verlaagde btw-tarief is geldig voor zowel de materiaal- als de arbeidskosten. Dit scheelt op de totaalprijs al gauw honderden euro’s, waardoor u een stuk voordeliger uit bent!

Kijk op Vlaanderen.be voor meer informatie over de voorwaarden van het verlaagd btw-tarief.

Wat is stucanet?

In sommige gevallen is de bezetter genoodzaakt om gebruik te maken van stucanet. Stucanet is een pleisterdrager dat voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Het bestaat uit een netwerk van staaldraden, waarin absorberend karton is verwerkt. Tijdens het bepleisteren hecht de pleister zich aan de staaldraden van het stucanet, wat een sterk resultaat oplevert. Wilt u graag bijzondere vormen in uw plakwerken creëren? Dan brengt de plakker eerst stucanet aan, waarna hij het oppervlak zal bepleisteren met de door u gewenste afwerking.

Is zelf stucen een optie?

Het doel van bepleisteren is dat uw wanden en plafonds er strak en egaal uit komen te zien. Hoewel dit werk eenvoudig lijkt wanneer een ervaren stukadoor ze uitvoert, valt dit in de praktijk enorm tegen. Het stucen vereist niet alleen de juiste materialen, maar ook de benodigde kennis en ervaring. Heeft u geen ervaring? Dan is de kans groot dat de plakwerken er niet uit komen te zien zoals u graag wilt. De kans is groot dat u uiteindelijk duurder uit bent dan wanneer u direct een ervaren bezetter uit Buggenhout inschakelt.

Bezetters voor nieuwbouw én renovatie

Een stukadoor uit ons netwerk is in te schakelen voor een breed aanbod aan bezettingswerken.

Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een grote klus, zoals de volledige binnenbepleistering bij een nieuwbouwwoning, of dat het gaat om een kleinere renovatie.

Hierbij kunt u denken aan gyprocwerken of het bepleisteren van de badkamer. Als u contact met ons opneemt ontvangt u een aantal offertes op maat. De prijzen zijn dus afgesteld op uw situatie, waardoor u nooit teveel zal betalen.

Stukadoor kiezen; waar op letten?

Op zoek naar een stukadoorsbedrijf uit Buggenhout? Er zijn veel stukadoors werkzaam, dus het kiezen van de beste vakman lijkt voor veel mensen een onmogelijke keuze. Om u verder te helpen staan hieronder een aantal factoren waar u op kunt letten.

 • Lees de offertes goed door en kijk ook naar eventuele bijkomende kosten.
 • Vraag het bedrijf om referenties, zodat u een beeld krijgt van de kwaliteiten van de specialisten.
 • Lees de garanties en voorwaarden door, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
plakker Buggenhout

Voordelen plakker Buggenhout

Veel mensen denken dat stukadoren relatief eenvoudig zelf uit te voeren is. Toch blijkt in de praktijk dat het zonder ervaring een onmogelijke klus is om de binnen- of buitenbepleistering strak af te werken. Dit alleen is al voldoende reden om een plakker in te schakelen. Maar het inhuren van specialisten heeft nog veel meer voordelen. Zo is de kans op beschadigingen kleiner en krijgt u garantie op het afgeleverde werk.

 • De plakwerken worden in korte tijd kwalitatief afgerond.
 • U krijgt een persoonlijk advies van een bezetter uit de omgeving Buggenhout.
 • Het is niet nodig om gereedschap te kopen of te huren.
 • U krijgt garantie op het afgeleverde werk.
prijzen stukadoorsbedrijf Buggenhout

Bespaar op pleisterwerken, gratis offertes!

Wilt u uw binnen- of buitenbepleistering aanpakken? Vind snel een betrouwbare en betaalbare stukadoor uit Buggenhout via ons netwerk.

Krijg inzicht in de tarieven van meerdere stukadoorsbedrijven en kies de bezetter met het beste aanbod! Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijke kostprijs én bespaart u tot maar liefst 30%!

Niet alleen voor bezettingswerken bent u bij ons netwerk ook aan het juiste adres, ook als u de wanden opnieuw wilt laten afwerken, vult u kosteloos het offerteformulier in. U ontvangt dan spoedig offertes van behangers of schilders uit uw eigen regio!