stukadoor Gent

Stukadoor Gent

Wilt u de binnenafwerking van uw woning eens aanpakken? Schakel dan een stukadoor uit Gent in voor al uw pleisterwerken. Een vakman kan uw wanden en plafonds bepleisteren of bezetten en heeft ook ruime ervaring in verschillende gyprocwerken.

Op deze pagina leest u meer over de verschillende manieren waarop u uw woning kunt bepleisteren. Ook leest u welke bezettingswerken mogelijk zijn, zowel binnen als buitenshuis. Benieuwd naar de kostprijzen voor pleisterwerken? Op deze pagina vindt u een indicatie van de kostprijzen. Ook worden de meest voorkomende veel gestelde vragen beantwoord.

Voordelen van ons concept

Besparen op het bepleisteren? Dit doet u gemakkelijk met behulp van onze service. U krijgt namelijk de mogelijkheid om meerdere stukadoorsbedrijven uit Gent met elkaar te vergelijken op basis van kostprijs en aanbod. Dit heeft drie belangrijke voordelen.

Gratis offertes vergelijken


bezettingswerken

Wat doet stukadoor Gent?

Een stukadoor uit ons netwerk voert diverse werkzaamheden op het gebied van binnenbepleistering en buitenbepleistering voor u uit. Natuurlijk kan u een bezetter inschakelen voor uw bezettingswerken zoals het aanbrengen van gevelbepleistering of betonstuc. U heeft tevens de keuze uit behang- of sausklare pleisterwerken zodat u zelf de afwerking kan verzorgen. De mogelijke plakwerken lopen ontzettend uiteen, maar in Gent worden stukadoors voornamelijk ingezet voor de volgende bezettingswerken:

 • Gevelbepleistering
 • Aanbrengen van spuit- of sierpleister in nieuwbouwwoningen
 • Renoveren van wanden en plafonds in oude woningen
 • Gyprocwerken & plafonneren
pleisterwerken Gent

Pleisterwerken Gent

De term pleisterwerken is enorm breed. Hier vallen namelijk verschillende werkzaamheden onder. Bepleisteren houdt in dat u de wanden afwerkt met plakwerk naar keuze.

Er zijn verschillende bezettingswerken waar u uit kunt kiezen. Zo geeft sierpleister bijvoorbeeld een sierlijke afwerking, maar is het ook mogelijk om behangklare bezettingswerken aan te brengen. Zo worden uw wanden of plafonds mooi strak en glad, zodat u ze zelf goed kunt afwerken.

Pleisterwerken zijn onmisbaar in elke woning. Zelfs een beschadigde muur is weer volledig glad en egaal te maken met behulp van binnenbepleistering.

Prijzen pleisterwerken

Als u geïnteresseerd bent in pleisterwerken, dan vraagt u zich ongetwijfeld af wat deze bezettingswerken u kost. Over het algemeen rekent een stukadoorsbedrijf een vaste kostprijs per vierkante meter.

In de tabel hieronder ziet u een indicatie van de gemiddelde prijs per vierkante meter. Deze prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals de keuze voor het materiaal en de afwerking en de arbeidskosten.

Doordat de arbeidskosten per stukadoorsbedrijf enorm verschillen, kunt u flink op uw plakwerken besparen. Dit doet u heel eenvoudig door de tarieven van meerdere stukadoors met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste kostprijs voor uw plakwerken betaalt.

De meest voordelige mogelijkheid is het aanbrengen van spuitpleister. Door de eenvoudige methode is het spuitpleister al snel aangebracht, waardoor u op de arbeidskosten bespaart. Dit kost u gemiddeld €5,- tot €15,- per vierkante meter.

Wilt u uw plafonds of wanden afwerken met een verflaag? Kies dan voor sausklaar bezettingswerken, dit kost gemiddeld €8,- tot €24,- per vierkante meter.

Kosten stukadoor per m²

Type stucwerk Gemiddelde prijs per m²
Spuitpleister €5,- tot €15,-
Behangklaar plakwerk €10,- tot €20,-
Sausklaar stucwerk €10,- tot €25,-
Sierpleister €10,- tot €25,-
Schuurwerk €18,- tot €25,-
Raapwerk €18,- tot €30,-
Cementpleister €15,- tot €80,-
Betonstuc €20,- tot €85,-
Gevelpleister zonder isolatie €65,- tot €85,-
Gevelpleister met isolatie €95,- tot €125,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief materiaal, arbeidskosten en btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan.

Besparen op uw stucwerk? Vergelijk offertes!

Vind de stukadoor met het beste aanbod en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Offertes aanvragen

Binnenbepleistering Gent

Bij een stukadoor uit ons netwerk bent u aan het juiste adres voor al uw binnenbepleistering. Onder de term binnenbepleistering worden alle pleisterwerken binnenshuis verstaan. Veelal gaat het hierbij om het pleisterwerk in de woonkamer of keuken. Veel klanten laten spuitpleister aanbrengen op hun muren of plafonds. Het is echter ook mogelijk om uw badkamer te laten stucen met bijvoorbeeld betonstuc. Alle vormen van binnenbepleistering zorgen voor het verbeteren van de uitstraling van uw huis in Gent. Hiermee vergroot u uw woongenot en verhoogt u de waarde van uw woning. Gaat u binnenkort verhuizen? Het bepleisteren van de muren en plafonds vergroot de kans op het vinden van een geschikte koper of huurder.

muren bepleisteren

Muren bepleisteren

Er zijn diverse redenen waarom u uw muren binnenshuis zou laten bepleisteren. Allereerst zijn pleisterwerken een methode om alle oneffenheden, gaten en scheuren in de muur te herstellen. Het resultaat is een egale, strakke muur die op vele verschillende manieren afwerkt kan worden. Kies voor sierpleister als u niets meer wilt afwerken, of laat de stukadoor behangklaar pleisterwerk aanbrengen als u de ruimte graag wilt behangen. Een stukadoor kan u informeren over de vele afwerkingsmogelijkheden.

plafond stucen Gent

Plafond stucen

Naast het bepleisteren van de muren is het uiteraard mogelijk om plafonds te stucen. Plafonds worden veelal onderschat, maar hebben een grote invloed op de uitstraling van uw woonkamer, slaapkamer of badkamer. Het bezetten van plafonds noemt men ook wel plafonneren. Bij het plafonneren heeft u de keuze uit diverse soorten stucwerk: glad stucwerk, spuitwerk, schuurwerk en sierpleister. Welk type bezettingswerken het meest geschikt is voor het plafonneren, is grotendeels afhankelijk van uw budget en persoonlijke voorkeuren.

gyprocwerken

Gyprocwerken Gent

Voor de binnenafwerking van uw woning zijn gyprocwerken enorm geschikt. Gyprocwerken houden in dat speciale gyproc platen worden gebruikt om uw wanden af te werken. Gyproc wanden worden gebruikt voor de realisatie van een voorzetwand of voor het optrekken van een compleet nieuwe wand. Daarnaast zijn gyprocwerken ook erg geschikt voor het verlagen van uw plafond. Bijvoorbeeld als u spotverlichting in wilt bouwen. Gyproc platen zijn hiervoor enorm geschikt, omdat ze voordelig in aanschaf zijn en gemakkelijk te verwerken. Een stukadoor uit Gent beschikt over ruime ervaring met gyprocwerken en zorgt daarmee voor een strakke afwerking van uw woning.

gyproc platen Gent

Gyproc plafonds

Gyproc platen worden in Gent veel gebruikt voor de afwerking van plafonds. Een vals plafond met behulp van gyproc platen zorgt ervoor dat u spotverlichting in kunt bouwen, maar dient ook als afwerking van een verouderd of beschadigd plafond.

Daarnaast worden leidingen en kabels met gyproc platen gemakkelijk weggewerkt, waardoor de ruimte een stuk netter oogt. De gyproc platen wordt vaak aangebracht met behulp van een metalen frame. Dit bevestigt de stukadoor tegen de binnenmuren of rechtstreeks tegen het plafond.

Wanden van gyproc

Wilt u nieuwe muren optrekken of wilt u een voorzetwand realiseren? Kies dan voor gyproc wanden. Gyproc wanden zijn door een ervaren stukadoor enorm snel te plaatsen. De gyproc wanden worden met behulp van metal studs bevestigd tegen het plafond en de vloer. Bij het aanbrengen van de gyproc wanden plaatst de vakman de platen één centimeter boven de vloer. Op die manier vangen de binnenmuren eventuele speling op. Gyproc wanden zijn erg geschikt om bijvoorbeeld de zolder in tweeën te splitsen of om de binnenmuur te isoleren.

Gyproc plaatsen

Veel stukadoors uit ons netwerk in Gent zijn ervaren in gyprocwerken. Hoe de gyproc platen geplaatst worden, is uiteraard geheel afhankelijk van de aard van de gyprocwerken. In het geval van een plafond, schroeft de stukadoor de platen vaak op een metalen frame. In het geval van gyproc wanden maakt de stukadoor gebruik van een houten of metalen frame. Dit frame wordt, afhankelijk van de muursoort, tegen de muur of tegen het plafond en de vloer geplaatst.

Buitenbepleistering

Uiteraard is het ook mogelijk om een stukadoor uit Gent in te schakelen voor uw buitenbepleistering. In de praktijk komt buitenbepleistering vaak neer op het aanbrengen van gevelbepleistering op uw huis, garage of aanbouw in Gent. Het aanbrengen van buitenbepleistering is tevens een goede motivatie om gevelisolatie aan te brengen, zodat u de investering van uw buitenbepleistering op termijn weer terugverdiend. Wij raden u aan om voor uw buitenbepleistering een erkend en ervaren bezetter in te schakelen. Als de buitenbepleistering niet op de juiste wijze wordt aangebracht heeft dit negatieve gevolgen voor uw gevel.

gevel bepleisteren

Gevel bepleisteren

Steeds vaker kiezen klanten uit Gent voor buitenbepleistering op hun gevel. Gevelbepleistering biedt namelijk een aantal voordelen op zowel functioneel als esthetisch gebied. Allereerst ziet gevelbepleistering er mooi uit, en kunt u hiermee beschadigde binnenmuren bedekken. Het bepleisteren van de buitenmuur draagt dus bij aan het uiterlijk van uw huis in Gent. Daarnaast zorgt de gevelbepleistering voor een verhoogde isolatiewaarde en beschermt het uw buitenmuur tegen de weersinvloeden. U heeft de keuze uit diverse soorten gevelpleister, zodat uw woning een uitstraling krijgt die volledig naar uw wensen is.

buitenbepleistering Gent

Bepleistering op isolatie

Overweegt u op buitenbepleistering aan te brengen? Dan is het wellicht verstandig om tevens gevelisolatie aan te laten brengen. Aan de buitenzijde van uw buitenmuur laat u isolatiemateriaal aanbrengen, en hier overheen plaatst de stukadoor de buitenbepleistering. Zo heeft u slechts één keer te maken met een verbouwing. Bovendien bent u vaak goedkoper uit als u de verschillende werkzaamheden met elkaar combineert. Doorgaans kost gevelpleister zonder isolatie ongeveer €65,- tot €85,- per vierkante meter, terwijl gevelpleister met isolatie ongeveer €95,- tot €125,- kost.

Welke gevelpleister?

Wanneer u kiest voor gevelbepleistering dan heeft u de keuze uit twee verschillende soorten gevelpleister: mineraal- en kunstharspleister. Beide soorten hebben hun eigen voor- en nadelen. Zo is kunstharspleister het beste bestand tegen neerslag.

Bovendien is het veel elastischer dan minerale pleisterwerken, waardoor kunstharspleister voornamelijk bij nieuwe woningen wordt aangebracht. Minerale pleisterwerken zijn juist waterdampdoorlatend, waardoor het erg geschikt is om vocht naar buiten af te voeren. Dit is de reden waarom minerale gevelbepleistering voornamelijk bij oudere woningen wordt aangebracht.

gevelpleister Gent

Op zoek naar een bezetter uit uw regio?

Vergelijk vakmannen uit Gent voor het stukadoren van uw woning.

Gratis offertes

Bezettingswerken Gent

Gaat u binnenkort verbouwen? Of heeft u een nieuw huis in Gent gekocht waarvan de muren niet egaal zijn? Het aanbrengen van bezettingswerken is dan een hele goede zet. Doordat de muren en plafonds egaal zijn, oogt uw woonruimte een stuk rustiger en ruimer. Als u een erkend stukadoor uit Gent inschakelt, dan biedt hij u de keuze uit diverse soorten bezettingswerken. Klanten kiezen vooral vaak voor spuitpleister of sierpleister, maar ook sausklare plakwerken zijn een mogelijkheid. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

sierpleister

Sierpleister

Wanneer u het juist niet ziet zitten om de muur zelf nog af te werken, dan is sierpleister een optie. Een stukadoor brengt dit vaak al in kleur aan, zodat er bij eventuele beschadigingen geen kleurverschil te zien is. Er bestaan diverse afwerkingen op het gebied van sierpleister: spachtelputz, rustiekputz of granol plakwerken. Al deze soorten bezettingswerken hebben een andere uitstraling, dus welke plakwerken het beste bij u passen is grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke smaak.

Prijzen sierpleister

Gemiddeld ligt de kostprijs voor sierpleister tussen de €10,- tot €25,- per m². Hoeveel u precies betaalt voor de pleisterwerken is natuurlijk afhankelijk van het te behandelen oppervlak en de keuze voor de sierpleister.

cementpleister Gent

Cementpleister

Cementpleister wordt doorgaans beschouwd als luxe pleisterwerk. Hierbij gaat het om een basis van cement dat gebruikt wordt voor de binnen- en buitenafwerking van huizen. Het cementeren zorgt ervoor dat de muren er weer strak en verzorgd uitzien en dat kleurverschillen verdwijnen. Een belangrijk voordeel is dat de muur met cementpleister blijft ademen. Hierdoor is de kans op vochtproblemen erg klein: dit kan de muren gewoon verlaten. Mede door deze ademende functie is cementpleister uitermate geschikt voor buitenpleisterwerk.

Prijs cementpleister

De prijzen van cementpleister lopen enorm uiteen: gemiddeld betaalt u tussen de €15,- tot €80,- per m². Om te besparen kunt u de tarieven van meerdere specialisten met elkaar vergelijken.

Betonstuc

Betonstuc heeft net als betonpleister, een basis van cement. Toch zitten er grote verschillen tussen de twee soorten pleisterwerken. Zo is betonstuc traag hardend en sluit het de muur af, dit in tegenstelling tot cementpleister. Doordat betonstuc zo goed bestand is tegen vocht, is het een erg geschikte keuze voor plakwerk in de badkamer.

Betonstuc heeft een prachtige uitstraling die past in elk type woning: modern of landelijk. Voor een optimale levensduur is een reinigingsbeurt van tijd tot tijd voldoende.

Wat is de prijs voor betonstuc?

De prijs van betonstuc is vergelijkbaar met de prijs van cementpleister. Voor betonstuc ligt de gemiddelde prijs per m² tussen de €20,- tot €85,-. Houd er rekening mee dat de kostprijzen per stukadoor flink kunnen verschillen.

Spuitpleister

Het aanbrengen van spuitpleister is één van de voordeligere pleisterwerken. Een bezetter brengt reguliere pleisterwerken aan met behulp van een spatel, maar spuitpleister wordt door een plakker op uw wanden gespoten. Hierdoor is de stukadoor veel minder tijd kwijt aan de binnenbepleistering. Dit zorgt natuurlijk op een flinke besparing op de arbeidskosten! Bijkomend voordeel is dat de bezetter het spuitpleister in een dunne laag op het oppervlak spuit, waardoor het al snel droog is. Zo kunt u het zo snel mogelijk afwerken.

Prijs spuitpleister

Spuitpleister kost ongeveer €5,- tot €15,- per m² en is daarmee een voordelige keuze. De prijs is uiteraard afhankelijk van het soort pleister, de kleur die u kiest en de arbeidskosten van de stukadoor.

Sausklaar of behangklaar plakwerk

Wanneer u uw wand opnieuw wilt laten bezetten, dan is dit over het algemeen stootvast waardoor u het niet opnieuw hoeft laten afwerken. Wanneer u juist egale wanden in huis wilt zodat u het naar wens kunt afwerken dan is het ook mogelijk om te kiezen voor sausklaar of behangklaar plakwerk. Hierbij maakt de plakker de muur egaal, zodat u na het schilderwerk geen oneffenheden meer ziet. Hierdoor oogt de ruimte niet alleen strakker, maar ook nog eens aanzienlijk ruimer.

Wat kost behangklaar of sausklaar opleveren?

Behangklaar plakwerk kost gemiddeld €10,- tot €20,- per m². De prijzen voor sausklaar stucwerk kunnen iets verder oplopen. Hiervan ligt de gemiddelde prijs tussen de €10,- tot €25,- per m².

Muren en plafonds stucen

Bekijk hoe de stukadoor snel en vakkundig spuitpleister aanbrengt.

Op zoek naar een ervaren plakker uit Gent?

De vakmannen uit ons netwerk voeren uw stucwerk in korte tijd uit.

Vrijblijvende offertes

Pleisterwerk technieken

Als u kiest voor pleisterwerk, dan heeft u de keuze uit verschillende technieken. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor standaard bepleisteren, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor plakwerk met een unieke afwerking. Hiermee geeft u uw muren of plafonds een bijzonder uitstraling die bijdraagt aan de inrichting van uw woning. U heeft onder andere de keuze uit raapwerk en schuurwerk. Deze twee technieken worden hieronder kort toegelicht.

Raapwerk

Een stukadoor uit Gent maakt gebruik van diverse methodes om wanden recht te maken. Eén van deze methodes is raapwerk. Raapwerk wordt veelal toegepast bij oudere woningen. Als de wand scheef of verzakt is, dan kan de bezetter met het raapwerk de wanden weer waterpas maken. Als u zich stoort aan uw schuine wand, dan is raapwerk zeker een goede optie! Het is wel belangrijk om te weten dat het een arbeidsintensieve klus is, waardoor de prijzen hoger liggen dan bij het stucen van de muur. Kiest u voor raapwerk, houd dan rekening met een gemiddelde prijs per vierkante meter van €18,- tot €30,-.

Schuurwerk

Steeds meer klanten uit Gent zijn geïnteresseerd in schuurwerk. Schuurwerk is een afwerking van de pleisterwerken met een unieke uitstraling. Een plakker zal met een spons ronde, cirkelachtige bewegingen in de nog natte bezettingswerken. Dit droogt wit op en hoeft dus niet meer gesausd te worden. Schuurwerk is echter niet stootvast, daarom kan het raadzaam zijn om de muur toch van een verflaag te voorzien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van schuurwerk? Een stukadoor laat u graag voorbeelden zien. De prijzen voor het schuurwerk liggen gemiddeld tussen de €18,- en €25,- per m².

Welke ruimte laten stucen?

In principe kunt u elk vertrek in huis laten bezetten. Veel mensen kiezen ervoor om vooral te investeren in de living, omdat ze hier veel tijd doorbrengen. Bovendien is dit vaak de ruimte waarin u gasten ontvangt, dus u wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten. Maar het is ook mogelijk om de slaapkamers, keuken of zelfs badkamer te stucen! Wilt u de garage gebruiken als extra verblijfruimte? Dan is het fijn als deze ook netjes is afgewerkt. De stukadoors uit Gent zijn dan ook ervaren in het stucen van veel verschillende ruimtes.

plakwerken Gent

Woonkamer stucen

Menig stukadoor uit Gent wordt ingezet voor het bepleisteren van de woonkamer. Dat is niet gek, want de living is over het algemeen één van de meest gebruikte ruimtes in huis. Elk stukadoorsbedrijf uit ons netwerk beschikt daardoor over ruime ervaring in het bepleisteren van woonkamers. Er bestaan tal van opties, waardoor uw living de uitstraling krijgt die u wenst. Als u nieuwsgierig bent naar de prijzen hoeft u slechts ons contactformulier in te vullen. De vakmannen uit Gent en omgeving sturen u dan vrijblijvend een aantal offertes.

binnenbepleistering

Garage stucen

Over het algemeen is de garage een koude, kille ruimte. Toch kunt u de garage goed gebruiken als werkruimte of opslagruimte. Als u er zeker van wilt zijn dat uw spullen droog en warm opgeborgen staan dan is het verstandig om de garage te bepleisteren.

U kunt zowel buiten- als binnenbepleistering toepassen. Dit zorgt ervoor dat uw garage er aantrekkelijker uit ziet, maar het verbetert ook de isolatiewaarde van de ruimte.

Keuken stucen

Begint het behang in de keuken af te bladderen? Of is de afwerking van het schilderwerk niet meer zo mooi als dat het vroeger was? Laat de keuken dan stucen. Stucwerk kunt u ook gebruiken voor de afwerking achter het aanrecht.

Dit is waterbestendig en blijft mede daarom lang mooi. Uiteraard heeft u bij het stucen van de keuken de keuze uit meerdere kleuren, zo past het crepi precies bij uw huidige keuken.

Badkamer stucen

Voor de afwerking in de badkamer kiezen de meeste klanten voor wandtegels. Dit was jarenlang de meest geschikte afwerking, omdat het goed bestand is tegen water. De kwaliteit van plakwerken is over de afgelopen jaren echter enorm verbetert, waardoor u tegenwoordig ook de keuze heeft uit het bepleisteren van de badkamer. Omdat niet alle plakwerken geschikt zijn voor deze vochtige ruimte, raden wij u aan om hier een erkend plakker voor in te schakelen. Hij zal u voorzien van een professioneel advies op maat over de meeste geschikte vorm van binnenbepleistering.

Woonkamer opnieuw bezetten? Schakel een stukadoor uit Gent in!

Vind een ervaren vakman uit uw regio en bespaar tot 30%!

Offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over stucen

Veel mensen hebben vragen over het bepleisteren van hun woning. Voor u hebben we een aantal veel gestelde vragen gebundeld. Hieronder vindt u het antwoord op de meest belangrijke vragen!

Wat is de droogtijd van stucwerk?

Houd rekening met ongeveer 1 dag droogtijd per elke millimeter aan plakwerk. Dit is slechts een indicatie, de precieze droogtijd van het stucwerk is afhankelijk van 4 factoren: de dikte van de pleisterwerken, de luchtvochtigheid in huis, de mate van ventilatie en de binnentemperatuur. De precieze droogtijd verschilt dus per situatie! U weet dat uw plakwerk droog is als het oppervlak één egale kleur heeft. Dit betekent namelijk dat er geen natte plekken meer aanwezig zijn. Wilt u het oppervlak gaan sausen of behangen? Neem dan het zekere voor het onzekere en wacht enkele weken af. Dit bevordert de kwaliteit van de afwerking.

Welk btw-tarief geldt er?

Wanneer u grote bezettingswerken wilt laten uitvoeren kunnen de prijzen flink oplopen. Gelukkig betaalt u voor al uw plakwerken een verlaagd btw-tarief.

Voor zowel de materiaalkosten als de arbeidskosten van plakwerken betaalt u slechts 6% BTW in plaats van de gebruikelijke 21%. Er zitten wel voorwaarden aan dit verlaagd btw-tarief verbonden.

Kijk op Vlaanderen.be voor meer informatie.

Wat is stucanet?

In sommige gevallen maakt een bezetter gebruik van een stucanet. Een stucanet is een wapening dat wordt gebruikt bij het bepleisteren van holle en bolle vormen en bij het bezetten van rechte wanden. Stucanet bestaat uit een roestvrij metalen net waar karton bij in gevlochten zit. De stukadoor bevestigt het stucanet tegen de ondergrond, waarna de bezetter de eerste ruwe laag pleisterwerk aanbrengt. Zodra deze laag gedroogd is brengt de plakker de tweede laag egaal aan. Stucanet vergroot de sterkte van de ondergrond, waardoor dit een populaire keuze is bij renovaties.

Is zelf stucen een optie?

Het bepleisteren van wanden lijkt al snel eenvoudig. Sommige woningeigenaren kiezen er daarom voor om zelf hun bezettingswerken uit te voeren. Wij raden u echter aan om altijd een ervaren stukadoor uit Gent in te schakelen.

Het uitvoeren van bezettingswerken is vakwerk. Als dit niet op de juiste wijze gedaan wordt creëert u wellicht meer oneffenheden in uw muur dan dat er al in zaten. Als u wilt profiteren van een optimaal woongenot, laat het bepleisteren dan uitvoeren door een stukadoorsbedrijf.

Bezetters voor nieuwbouw én renovatie

Het inschakelen van een stukadoorsbedrijf kan bij zowel grote als kleine bezettingswerken. Elke stukadoor uit ons netwerk is ervaren in een breed aanbod aan werkzaamheden.

Het maakt hierbij niet uit of u uw buitenmuur wilt laten bepleisteren of dat u op zoek bent naar een bezetter voor de plakwerken in uw woonkamer. Ook voor bedrijven uit Gent is het mogelijk gebruik te maken van onze diensten.

Als u contact met ons opneemt ontvangt u meerdere offertes op maat, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Stukadoor kiezen; waar op letten?

Het vinden van de juiste stukadoor klinkt misschien als een onmogelijke opgave. Om u een handje te helpen, hebben we een aantal tips voor u opgesteld. Door hier bij het selecteren van de stukadoors rekening mee te houden, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

 • Controleer welke kostenposten bij de totaalprijs zijn inbegrepen. Betaalt u bijvoorbeeld ook voorrijdkosten of niet? Zo kan een goedkope stukadoor toch een stuk duurder uitvallen.
 • Vraag de bezetter om referenties in uw regio. Zo krijgt u een beeld van de kwaliteiten van de vakman.
 • Neem de voorwaarden en garanties door, deze verschillen per stukadoorsbedrijf.
plakker Gent

Voordelen plakker Gent

Overweegt u de plakwerken zelf aan te brengen? Het inschakelen van een ervaren plakker heeft zeker zijn voordelen. Niet alleen is het bepleisteren een stuk sneller uitgevoerd, maar u bent ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteit. Bovendien voorkomt het inhuren van een vakman beschadigingen aan uw wanden of plafonds. Hieronder staan 4 belangrijke voordelen van het inhuren van een vakman.

 • De plakwerken zijn in korte tijd uitgevoerd.
 • U bent verzekerd van een kwalitatief resultaat.
 • Stukadoors geven garantie op het geleverde werk.
 • U voorkomt beschadigingen aan de wanden.
prijzen stukadoorsbedrijf

Bespaar op pleisterwerken, gratis offertes!

Op zoek naar een ervaren plakker uit uw regio? Vergelijk offertes! Door inzicht te krijgen in de tarieven van meerdere stukadoorsbedrijven, bent u altijd verzekerd van een lage kostprijs.

Kies de bezetter met het beste aanbod en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Wilt u graag uw woonkamer opnieuw bezetten? Of liever de slaapkamers stukadoren? Twijfel dan niet langer en vul snel het offerteformulier in. Op zoek naar een behanger of schilder om uw plakwerk af te werken? Ook dan bent u bij ons netwerk aan het juiste adres.